Kalória számlálás nélkül, izmosodás mellett is el lehet hagyni a hasi zsírt?
Has eltunesehez defixit kell. Defixitben lehet izmot wpiteni de iszonyat lassu, nem erdemes.
Legyen meg a feherje meg megfelelo mozgas
Szomorú vagyok ettől, sejtettem, hogy nem lehet ezért jöttem ide hátha van esetleg valami tipp hozzá. Tudom, hogy a deficit számít csak és nem magában a számolás de akkor el döntöm, hogy melyik fontosabb most az izmosodás vagy a fogyás.
Köszönöm a válaszokat.
Mind a fogyás, mind az izomépítés legfontosabb tartozéka a kalóriaszámoláson alapuló étrend. Tudatos kalóriaszámolás nélkül is lehetsz kalóriadeficitben, ha szerencséd van, és akkor el fog tűnni a hasi zsír, de ha nem vagy képben a pontos kalóriabeviteleddel, akkor ez lutri, mert vagy vagy abban vagy, vagy nem. Izomépítésnél szintén. Az első időszakban az ember minden maszatolástól képes izmosodni, de aztán ha a pogresszív súlyzós edzés mellé nem társul egy kalóriaszámolásra építő sporttáplálkozás, akkor a hosszútávú izmosodást felejtsd el.
Nem tudom, miért akarja mostanában minden gyenge ember ennyire megúszni a kalóriamenedzsmentet, amikor másodpercek alatt le lehet mérni a kaját a kínai konyhamérlegen, és beírni egy ingyenes telefonos alkalmazásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!