Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha csak zöldséget és fehérjét...

Ha csak zöldséget és fehérjét és tojás fehérjét eszem és mellé 10-10-szem kesu-mandula/nap és 1000cal allatt, mennyit fogyhatok? Illetve edzek is mellé otthon. Már elkezdtem egy ideje, de mivel megjött (víz vissza tartás) nem látom a reális súlyom.

Figyelt kérdés
Nem érdekel, hogy hülyeség csak a kérdésre válaszoljatok!Ja és nem baj ha egy héten kihagyok egy edzést? 1o tizenperc szokott lenni.

máj. 2. 19:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is ezt néztem, hogy vajon milyen fincsi ebéd jön ki 10 szem mandula kalóriájából?

Tegnap egy kis salátát ettem kb 100 gramm grillezett csirkemellel és egy mandarinnal. A salátán nagyon kevés natúr joghurt volt. Ez 240 kalória volt és nem mondanám gasztronómia élménynek. Érdeklődve várom milyen ízbomba jön ki ennek a feléből.

máj. 11. 11:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Pl csinálsz egy adag tzatzikit uborkábol natúr 0%os joghurtbol és fuszerekbol és mellé sutsz zöldség hasabokat
máj. 11. 14:17
 13/13 anonim ***** válasza:
És nem mondtam hogy "izbomba", mindenkinek más a finom, de inkább ennek valami jó martogatost zöldségekkel nasinak mint 20 szem olajos magvat de persze ez egyéni
máj. 11. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!