Ha csak zöldséget és fehérjét és tojás fehérjét eszem és mellé 10-10-szem kesu-mandula/nap és 1000cal allatt, mennyit fogyhatok? Illetve edzek is mellé otthon. Már elkezdtem egy ideje, de mivel megjött (víz vissza tartás) nem látom a reális súlyom.
Ezekből az adatokból nem lehet kiszámolni. Tudni kellene a napi kalória szükségleted- erre vannak kalkulátorok a neten (számolj BMR-t is)- amennyivel kevesebbet viszel be, annyi a kalóriadeficited. Elvileg 7700 kalóriányideficit kell 1 kg zsírszövet lebontásához.
A valóságban azonban nem lehet megmondani, hogy mennyivel kevesebbet fog mutatni a mérleg.
Ráadásul, ha a BMR-ed alatt eszel, tutira izmot is fogsz veszteni, és hiába jelenik meg ez fogyásként, nem fogsz jól kinézni, ráadásul egyéb egészségügyi problémáid is lehetnek.
Attól függ mekkora súlyból, mennyi idő alatt. Persze millió más tényező is van. Eleve mennyi az az 1000 kalória alatt? A 990 is alatta van, meg a 200 is.
Én átlagban kb 1000-et eszek (ha munkanap van akkor kevesebbet, mert 8-16 között nem tudok enni, max pár szem magvat rágcsálok, ha rosszul érezném magam. Én 129 kilóról indultam majdnem 4 hete és ma reggel 119,5 kilót mértem. Kisebb súlyból nyilván lassabban megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!