Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha 1500 a napi kalória keretem...

Ha 1500 a napi kalória keretem, akkor csinálhatom azt, hogy 6 napig 1200-at eszem és a 7.napon 3000-ret?

Figyelt kérdés

Vagy ez hülyeség?

Végeredményben ugyanaz jön ki, ha a hét napot összeadom és elosztom 7-tel, az jön ki, mintha mindennap 1500-at ettem volna.

Csak azért gondoltam erre, mert az 1500-ba nem fér bele nekem édesség, mert nagyon megdobja és akkor nagyon éhes maradok.

De a 3000-be simán belefér és ez plusz egyfajta jutalom is lenne, amivel motiválhatnám magam.

De ha így nem működik, akkor nem csinálom.

Csak olvastam itt egy kérdésnél, hogy ha kijön heti átlagba, akkor nem baj, ha nem mindennap ugyanannyit eszek.

ápr. 23. 11:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább sportolj és akkor többet ehetsz, nálam ez vált be. :D Nem tudtam volna elengedni a nasit. Plusz bónusz, hogy a sporttól még szebben is fogysz, nem leszel löttyedt, meg midnenféle jó élettani hatésai is vannak. :)
ápr. 23. 11:51
 12/19 anonim ***** válasza:
64%

Ez egyenes út az étkezési zavarhoz, csak szólok. Heti 5-6 napon át 1400-1500 kalórián már-már éhezni aztán meg binge-elni és nem, nem fogsz megállni 3000-nél, ha "végre" megkapod az édességet.

Én is csináltam, egészen jól tönkrevertem magam vele.

ápr. 23. 11:55
 13/19 anonim ***** válasza:
#12 én is ezt írtam, mégis lepontoztak. Nem értem, minek kellene pártolni egy étkezési zavarhoz, emésztési rendellenességekhez vezető módszert...
ápr. 23. 12:04
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

Ha nem fér bele az édesség, más úton is lehet csinálni. Reggelire pl. zabkása egy teáskanál mézzel nagyon le tudja vinni az édességvágyat. Házi készítésű zabszelet szárított gyümölccsel, uzsonnára, natúr joghurt gyümölccsel túrókrémmel, két kocka csoki akár minden nap.

Ezek elég kell, hogy legyenek. Ha ezen felül akarsz még rengeteget enni, az már a lélekben keresendő.

ápr. 23. 12:12
 15/19 A kérdező kommentje:

Akkor csak minden másnap(heti 3 nap) eszem mínusz 200 kalóriát, összeadva az utolsó napra plusz 600, szóval 2000.

Az még nem durva.

Köszi mindenkinek.

ápr. 23. 12:13
 16/19 anonim válasza:
24%
bármit csinálhatsz
ápr. 23. 13:02
 17/19 anonim ***** válasza:
65%
15. Ennyi ingadozás természetesen belefér. De jobban jársz a sporttal. Elmész egy héten 2 órát futni, és máris meg van az az 600 plusz kcal.
ápr. 23. 13:05
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem futhatok, csak itthon tornázom.
ápr. 23. 13:06
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy oldottam meg, hogy minden héten van egy napom, amikor az átlagnál sokkal többet mozgok! Ez vagy egy 40-60 km gyalogos, vagy egy 80-100 km biciklis túrát jelent!

Ezen a napon nem számolom a kalóriát, 3-4 szendvics és 3-4 csokiszelet (normál, pl. snickers méret) és 1-2 banán tuti lecsúszik!

Mivel amúgy nem szoktam kenyeret és édességet sem enni, ezen a heti egy napon "kiélem" magam, de mivel 5-12 óra intenzív testmozgásról van szó, fel is használom ezt az energiát! A hét többi részében sem hiányzik így az édesség!

Amúgy, normál napokon pedig 1600-1700 kcal között eszem!

Eddig működik, több mint 50 kilót fogytam eddig!

ápr. 23. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!