Ha 1500 a napi kalória keretem, akkor csinálhatom azt, hogy 6 napig 1200-at eszem és a 7.napon 3000-ret?
Vagy ez hülyeség?
Végeredményben ugyanaz jön ki, ha a hét napot összeadom és elosztom 7-tel, az jön ki, mintha mindennap 1500-at ettem volna.
Csak azért gondoltam erre, mert az 1500-ba nem fér bele nekem édesség, mert nagyon megdobja és akkor nagyon éhes maradok.
De a 3000-be simán belefér és ez plusz egyfajta jutalom is lenne, amivel motiválhatnám magam.
De ha így nem működik, akkor nem csinálom.
Csak olvastam itt egy kérdésnél, hogy ha kijön heti átlagba, akkor nem baj, ha nem mindennap ugyanannyit eszek.
Rengeteg a különbség. A hetedik napon evett mennyiség miatt a szervezet sok sok vizet fog tárolni, és mire rendeződik a felborult anyagcsere, újra megkapja a 3000-et, ami egy ördögi kör lesz és nem fog fogyást eredményezni. Egyél minden nap a kalóriakereteden belül, és nem kell a hetedik napon zabálnod.
Ha nem tudod megállni, hogy ne egyél rengeteget, ott lélekből ered a probléma. Nem ártana beszélgetned egy szakemberrel.
#4 ez is jó ötlet, akkor szombat és hétfő lesz 1200, közötte vasárnap 2100. Abba már belefér egy tábla csoki és előtte utána visszafogott a két nap, nem megterhelő.
Így is jó. Köszi.
Az, hogy hiányzik a nasi, de az 1550-ba nem fér bele úgy, hogy ne haljak éhen.
Az is lehet, hogy havonta 1 ilyen napot fogok tartani, amikor betolhatom a régen megszokott 309-as tábla csokit 😂
1500-ba *
300-as *
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!