Hogyan készítitek a zabkását?
Sziasztok!
Hány gramm zabpehelyből készítitek és mivel izesítitek ti a zabkását?
Fogyni szeretnék, de már kicsit unom áfonyával, jól jönne pár tipp.
0.1 %os tejet (Riskát használok, Tescoban kapható) felmelegítek, 4 evokanal zabkasat rakok bele, és várok, amíg a zabkasa (natúr) be nem szívja a lehető legtöbb tejet.
Ezután edesitoszerrel ízesítem (...de gondolom te ezt nem akarod).
Azt javaslom, ne egyél minden nap zabkasat, és akkor nem lesznek olyan unalmasak azok a gyümölcsök. Egyébként tehetsz bele mindig mást, annyi gyümölcs van...
Ha fogyni szeretnél miért zabot eszel? 370 kalória van 100 grammban, egy kifejezetten kalóriadús étel. Csak viszonyításképp 100 g sertés oldalasban van 270 kcal, 100 g csirkemellben 120. Ez a legnagyobb fitness bullshit amit minden influencer meg youtuber tol h egyél zabot ha fogyni akarsz, egy divatkaja, ne edd, pláne ha nem szereted. Rizs dettó.
Szerinted a profi testépítők akiknek 4-5 ezer kcalt kell bevinni egy nap miért zabot esznek állandóan meg rizst? Mert sok bennük a kalória. Ha csak nem imádod a zabot és fogyni akarsz akkor ne edd.
Én már annyira elszoktam az édes ízektől, hogy nem édesítem. Bőven elég, ha reszelek bele egy negyed almát, vagy beledobok pár szem aszalt áfonyát (cukor nélkülit)
A zabkása remek energiaforrás reggelihez, könnyen emészthető és rengeteg módon elkészíthető, én ezért szeretem.
Ritkán eszek zabot, de ma pont igen.
Ez a fajta: [link]
Félig töltöm belőle a szabvány műzlistálat, +3 evőkanál joghurt +1 tojás + egy kis tej, ha túl sűrűnek ítélem.
Keverhetsz bele banánt, almát, kakaóprot, mogyorovajat, ricottát, turot.
Ezeket teheted a tetejere es kb a vilag osszes gyumolcset teheted a tetejere valamint mandulat dioz kesut stb
Bármit lehet tenni bele, sósan, édesen is jó, de most ne nézzetek hülyének és sima natúr joghurtba teszem a nyers zabpelyhet, hagyom állni, hogy megpuhuljon és így eszem magában.
Anya rosszul van tőle.
Szégyen vagy #9 es! Nem 40 kilós. Hanem 40-42 !!!!!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!