Miért nem tudok fogyni?
Sziasztok, másfél hónapja kezdtem el számolni a kalóriákat és mellette sportolok is. 1400 kalóriát viszek be egy nap és heti öt alkalommal edzek három nap 1 órát biciklizek és utána súlyzózok a maradék két napon pedig aerobikozok 30-40 percet.
Sajnos a mérleg nem mutat nagy különbséget mindössze 2 kg-ot. Mit csinálhatok rosszul? Kb 15-20 kg súlyfelesleg van rajtam.
Szerintem minden tökéletes ha alacsony lány vagy. Ha férfi vsgy magasabb akkor kevés a kalória.
A 2 kg fogyás pedig szuper ütem főleg ha csak 15 kg van rajtad. Ilyen a fogyás. Lassú.
Nem értitek a kérdés lényegét..
A problémája nem azzal van, hogy ennyit fogyott, hanem azzal, hogy 1400 kalórián többet várt.
Kérdező:
Lehet, hogy elszámolsz valamit, de az is lehet, hogy mindent jól számolsz, de ennyi az annyi.. Genetika nagy szerepet játszik sajnos ebben. Van, aki 0 mozgással simán ehet 3000 kalóriát mindenféle gond nélkül, és van, akinek muszáj lemennie nagyon kalóriákban, hogy fogyni tudjon.
Ez ilyen "Ezt dobta a gép." kategória sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!