Nyárra le lehet adni 30 kilót?
Nyárra 30 kilót? Az attól függ, mennyiből. Most azt mondom, hogy nem lehet. Ennek az állításomnak több oka is van. Kedvezőtlen hatással lehet a fizikai, lelki és mentális EGÉSZségedre egyaránt.
Az én legjobb eredményem feladás, önsanyargatás és csalódások nélkül 25 kg 7 hónap alatt. Én így dolgozom: leülünk beszélgetni személyesen, vagy telefonon. Sokat kérdezek, a kliens pedig őszinte. Vannak olyan kérdések is, amik esetleg kényelmetlenek. Ezt követően kitűzzük a célt. A cél reális és mérhető. Ha van cél, akkor vezet hozzá út, tehát kidolgozzuk a technikát, amivel eljutunk a célig.
Ha szükséges, változtatunk picit, de maradunk az úton. A kliens mérésekkel és fotókkal dokumentálja az eredményeit, néha elkérem a mérési eredményeket, DE A KÉPEKET CSAK AKKOR NÉZEM MEG, HA Ő EZT KÉRI. A végén örülünk. Ami a lényeg: az elért eredmény tartható és ez a leghumánusabb módszer. És a legfontosabb: az egész személyre van szabva, végtelenül egyszerű és mindössze az első 2-3 hétben igényel határozott önfegyelmet.
Nem diéta, és nem fogyókúra. Semmi önsanyargatás, mert azt én zsigerből ellenzem. És nem kérek érte pénzt. Szólj, ha azt szeretnéd, hogy segítsek!
Egy jó tanács: ne fordulj személyi edzőhöz! Vannak köztük, akik nagyon jók, de a Te esetedben a legjobb személyi edzőt sem ajánlom. Ennek is megvan az oka.
Köszönöm mindenkinek!
Egy hete kezdtem el,2 kilot fogytam.Amugy 88 ról indultam,most 86 kilo vagyok.Kitartok,muszáj lesz!😤
17
Nem akarok bunkó lenni, de én meg azt köszönném meg, ha leírnád, hogy hány éves vagy, milyen magas, mit edzel, hogyan étkezel stb. Ezektől függ, hogy le tudod e adni azt a 30 kilót. Bár nyár elejéig elég necces. Esetleg augusztusra, tehát a nyár utolsó heteit még kiélvezheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!