Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nyárra le lehet adni 30 kilót?

Nyárra le lehet adni 30 kilót?

Figyelt kérdés
jan. 8. 06:13
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!Inkább legyen ősz,csak tartós legyen a végeredmény! :)
jan. 8. 11:22
 12/23 anonim ***** válasza:
Egészségesen biztos nem. 1000kcal nem egészséges. Koplalás aminek súlyos következményei lehetnek. ( Fiatalkori tapasztalat)
jan. 8. 17:24
 13/23 anonim válasza:
Nekem is az a cél, de ha nem is jön össze nyárra akkor sem baj. :) a lényeg fogyjak de ha túl keveset eszel az sem annyira egészséges és egy idő után majd pánikol a tested
jan. 9. 10:25
 14/23 Köves Márk Tibor válasza:
Helló! 15 évesen kezdtem 50 km - 100 km körül versenybringázni és 52 kg voltam. 17 évesen Szegedről eltekertem Siófokra, 30 perc pihenő és indultam vissza Szegedre. (22 óra volt az út) 20 évesen 65 kg voltam és átlagosan évi 4 000 km körül bringáztam. Aztán lett egy komoly kapcsolatom. Családi programok (lustaság) pizza, hamburger, stb. anyós/após kötelező hétvégi látogatás, karácsonyi és szilveszteri menü, hétköznap: hurka, kolbász, májas, szalonna, cola, minden hétvégen sütemény, xl nagy táb milka csoki és mellé egy kicsi tábla milka csoki is, 3 teli tányer marhapörkölt és 1 liter cola és így is éhes voltam. Annyi és annyi finom hazai étel a hűtőbe, mit dobjak ki? Oldalast? Töltöttkáposztát? rántotthúst? Nem vagyok pazarlós, így mindent megettem. (Mindig 3-4 féle házi sütemény, mert párom szórakozósból süt, főz) 89 kg ra híztam és évente 100 km - 200 km körül bringáztam Mounten Bike bringával. Nehezen vettem a levegőt, rezgett a hasam a hájtól. Elővettem a versenybringám és hajtás közben a hasam útban volt. Nem tudtam tekerni a hasamtól a pedált, mert a térdem beleütközött a hasamba. Nem tudtam tekerni csak terpeszben. Ez bosszantó!!! Idegesítő!! Ez volt az a pont, amikor valami megtöri az addigi megszokott életemet. Azt mondtam ok, csokit nem eszek. Mit hagyok ki? 1 év múlva is ehetek nem szűnik meg a cég. Süti? 1 év múlva is ehetek, mert van recept. Finom házi disznótoros ételek? 1 év múlva is ott lesz. Semmiről nem maradok le. Kitudtam nyitni a kamrát és a hűtőt úgy, hogy megfogtam az ételt, sütit, csokit, megérintettem minden alkalommal és vissza is tettem, mint aki befejezte az evést és elpakolja a maradékot. Megtartottam ezt a szertartást. Kivettem-betettem. Elmentem naponta sétálni 3 km körül. (Addig sétáltam, amíg nem korgott a gyomrom, amíg nem indult meg az emésztés) 18:00 után nem ettem semmit. Óránként ittam 2 dl vizet. (07:00-tól 18:00-ig) Ez kimossa a zsírt a szervezetből, de sajnos az ásványi anyagokat is. Cukor 0! 7 hónap múlva fogytam 1 kg. Talán 2 kg, de inkább 1 kg. Nagyon nehéz fogyni. 1 év múlva fogytam 3 kg. Lementem 86 kg ra. 1 év! Mounten Bike bringára nagy bordás gumikat tettem és újra bringáztam. További 1 évig bringáztam évi 5 000 km. Ezután mozdult meg a zsír rajtam és látványosan olvadt. Mára évi 14 000 km körül bringázok és évente 1 tábla csokit fogyasztok. National Geographi csatornán egy műsorba téma volt, hogy (röviden) Megesszük a csokit, elkezd nőni bennünk a "manó" (egy baktérium) ez a manó növekszik és szaporodik, ami mindig megéhezik és olyan anyagokat termel a szervezetben, hogy megkívánod a csokit. Tehát maga a baktárium éhes és azt eteti az ember. Azt kell elérni, hogy elpusztuljon ez a baktérium. Amint éhenhal, nem kívánjuk a csokit. Magát a kívánást ez a baktérium határozza meg. A lények: Ha eljön az a pont, amikor elég a zsírból és tényleg fogyni akar az ember, akkor az egy fontos lépés. Ezután a elszántság, hogy nem eszünk annyit. Aztán a kitartás. Én olyat kezdtem enni, amit nem szetetek pl. Keserű csoki, ha nagyon enni akartam, de sose tudtam megenni, mert utálom. Natúr keksz pl korpás. íztelen vacak. Gyűlöltem! Ezektől elmegy az étvágyam. De ettem körömnyi élesztőt pici tej és jól felpuffadtam. (Megjegyzem: Én szetetem az èlesztőt, mert sok értékes anyag van benne) Nyersen ettem krumplit. Ezt is szetetem. A keményítő telített. Én ettem eper, málna, dinnye, meggy, gomba, túrós étel, rengeteg saláta, sok uborka, vajretek, citromos víz (zsírban oldódik a vitamín, így kicsi zsíros valamivel párosátottam a zöldség/gyümölcsöt. A vaj az kuka! Most 65 vagyok. Amíg a két karommal megtudom magam tartani, hogy p. ne zuhanjak le sehonnak, addig nekem jó és ennyi a cél.
jan. 15. 03:57
 15/23 Leveltetu ***** válasza:
Persze, hogy le lehet adni. A begyujtokozpontoknal, vasat, papirt, muanyagot.
jan. 15. 05:20
 16/23 anonim ***** válasza:

Nyárra 30 kilót? Az attól függ, mennyiből. Most azt mondom, hogy nem lehet. Ennek az állításomnak több oka is van. Kedvezőtlen hatással lehet a fizikai, lelki és mentális EGÉSZségedre egyaránt.

Az én legjobb eredményem feladás, önsanyargatás és csalódások nélkül 25 kg 7 hónap alatt. Én így dolgozom: leülünk beszélgetni személyesen, vagy telefonon. Sokat kérdezek, a kliens pedig őszinte. Vannak olyan kérdések is, amik esetleg kényelmetlenek. Ezt követően kitűzzük a célt. A cél reális és mérhető. Ha van cél, akkor vezet hozzá út, tehát kidolgozzuk a technikát, amivel eljutunk a célig.

Ha szükséges, változtatunk picit, de maradunk az úton. A kliens mérésekkel és fotókkal dokumentálja az eredményeit, néha elkérem a mérési eredményeket, DE A KÉPEKET CSAK AKKOR NÉZEM MEG, HA Ő EZT KÉRI. A végén örülünk. Ami a lényeg: az elért eredmény tartható és ez a leghumánusabb módszer. És a legfontosabb: az egész személyre van szabva, végtelenül egyszerű és mindössze az első 2-3 hétben igényel határozott önfegyelmet.

Nem diéta, és nem fogyókúra. Semmi önsanyargatás, mert azt én zsigerből ellenzem. És nem kérek érte pénzt. Szólj, ha azt szeretnéd, hogy segítsek!

Egy jó tanács: ne fordulj személyi edzőhöz! Vannak köztük, akik nagyon jók, de a Te esetedben a legjobb személyi edzőt sem ajánlom. Ennek is megvan az oka.

jan. 15. 20:37
 17/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Egy hete kezdtem el,2 kilot fogytam.Amugy 88 ról indultam,most 86 kilo vagyok.Kitartok,muszáj lesz!😤

jan. 15. 20:49
 18/23 anonim ***** válasza:

17

Nem akarok bunkó lenni, de én meg azt köszönném meg, ha leírnád, hogy hány éves vagy, milyen magas, mit edzel, hogyan étkezel stb. Ezektől függ, hogy le tudod e adni azt a 30 kilót. Bár nyár elejéig elég necces. Esetleg augusztusra, tehát a nyár utolsó heteit még kiélvezheted.

jan. 27. 10:58
 19/23 A kérdező kommentje:
163 cm vagyok,mindent eszek,a kaloriát számolom.Sportolni nagyon semmit.Elkezdtem a taposógépemen taposni,de becsípődött a derekam,majd ujra elkezdem.Tornázni akarok,meg biciklizni.
jan. 27. 11:11
 20/23 anonim ***** válasza:

19

"Mindent eszek"

Ez mit jelent?

jan. 27. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!