Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatok le 10 kilót...

Hogyan fogyhatok le 10 kilót nyárra?

Figyelt kérdés
Olyan módszerre lennem szükségem, ami nem egyenlő se a koplalással, se a hánytatásssal.

2021. febr. 13. 16:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2021. febr. 13. 16:59
 2/12 A kérdező kommentje:
17 leszek márciusban
2021. febr. 13. 17:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Még fiatal vagy bőven. Mozogj,annyit egyél,amennyit kell,figyelj a tested szavaira is. Kalórióabázist ajánlom. Nem elég,ha csak csinálod. Ehhez egy erős mentalitás kell,különben felénél abbahagyod. Kell valamit raknod a tűzre,hogy maradjon. Én tudom,olyan gyenge voltam 13-14 évesen,hogy az hihetetlen,és valahogy meg kellett emberelnem magam ilyen koromra. 10kg nem olyan nagy dolog. Ha edzeni fogsz,lecseréled izomra,az mindjárt kisebb,csak a súlya nagyobb. Protein,protein,de a ránottta mellé egyél zöldséget is,nyugodtan mehet az uborka,paradicsom. Szénhidrátot egyél,ne sokat,de egyél,mert így indul a szervezeted,igenis kell,zsírosat is egyél kicsit,az is kell,nem vonhatod meg a fogyás miatt ezeket magadtól,nem erről szól a fogyás. Mellesleg könnyen emészthető kajákat egyél.
2021. febr. 13. 17:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mit sportolsz, mennyit mozogsz hetente?

Ill. mennyire rendszeresen és tudatosan táplálkozol?

Mindkettő szükséges a fogyáshoz - ki kell kísérletezned, hogy mi a legjobb egyensúly... Sok evés de sok mozgás - vagy erősen visszafogott kajálás, és akkor nem kell túlzásba vinni a sportot...

Bármilyen kombináció bejöhet...

2021. febr. 13. 17:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Sport+ diéta

Sok fehérje, csökkentett Ch, illetve annyi zsiradék, amennyi minimálisan szükséges

Nincs csodarecept, de a kitartás méghozzá az eredményt

Hajrá!

2021. febr. 13. 20:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
2021. febr. 13. 20:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Hagyd el a következőket: tej, tojás, cukor, olaj, fehérliszt.
2021. febr. 15. 00:20
 8/12 anonim ***** válasza:
A tojást szerintem ne hagyd el! Illetve kókusz és olíva olajat is nyugodtan használhatsz. Persze ügyelve a mértékre
2021. febr. 15. 11:33
 9/12 anonim ***** válasza:
A kókusz és oliva olajnak csak jobb a sajtója, amúgy ugyanolyan (vagy csak minimálisan kevésbé) káros, mint a napraforgóolaj. Ugyanúgy tömény zsír.
2021. febr. 15. 11:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Még egy szigorú versenydiéta alatt lévő fitness modell is minimális kókuszolajon készíti el például a csirkemellét. Minimális zsiradékra szüksége van a szervezetünknek, főképp diéta idején, ahol a kalória deficites étkezés miatt kevésbé színes és tápanyagdús az étrend. Én azt mondom aki fél tőle, ne használja akkor az olajokat, de nyugodtan egyén tojást, csirke combot, májat, nem is beszélve kedvező kollagén tartalmukról.

Nem kell ketogén diétát követni, nem kell sok zsírt fogyasztani. De ne iktassunk ki feleslegesen olyan élelmiszereket, melyek egészségünket szolgálhatják. A nulla zsírtartalmú szélsőséges diéták sose vezetnek jóra

2021. febr. 15. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!