Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Képtelenség egy nap alatt hízni?

Képtelenség egy nap alatt hízni?

Figyelt kérdés

Lecsökentettem a hét 6 napján napi 400 kalóriát/nap, de a hét hetedik napján zabálok, mint az állat. Tehát vasárnaptól péntekig napi 1600 kalóriát eszem, szombaton viszont négyezret vagy háromezerötszázat. Ha ezt a többletet elosztom a napok között, azaz minden nap többet eszek, hogy elérjem a heti kalóriakeretet, akkor súlyt tartok vagy alig fogyok, de így heti egy bezabálással mintha nem bírnék ennyi felesleget felszedni, tehát nem hízok, hanem fogyok.

Ennek mi az oka?

2023. dec. 15. 23:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Vagy számolási hiba az oka, vagy tényleg nem bírel a szervezeted annyi kajával egy nap alatt.
2023. dec. 19. 01:56
 12/12 A kérdező kommentje:

Ráálltam a mérlegre ma is. 80 dekát fogytam 10 nap alatt úgy, hogy abból 2 nap ilyen zabálós volt.

Most megint napi 1700 kalórián leszek karácsonyig, 24-én kaja, pia, minden egyéb jöhet. 25-től szilveszterig megint deficitben leszek, addig sétálok, biciklizek is.

Nem érezném jól magamat, ha folyton kcaldeficitben lennék.

Pontosan mi zajlik a testemben amikor nem bírok el ennyi kalóriatöbblettel?

2023. dec. 19. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!