Ez még is hogyan lehetséges? Ez képtelenség, de még is igaz, miért?
Figyelt kérdés
Volt egy osztálytársam aki 70kg-os volt, ma láttam a vizsgán (két külön csoportba vagyunk osztva) és annyit fogyott, hogy nem ismertem rá. Januárban láttam utoljára orvosi vizsgálaton, most állítása szerint 45kg de rémisztő, szerintem kevesebb, mint 45.
Sokak szerint anorexiás majd 4-5 naponként annyit eszik, hogy az elképesztő és utána kihányja.(kollégiumi szobatársai mondják) És még sosem volt rosszul, sportol rendszeresen, fut, este tornázik, főz de abból sosem eszik, dolgozik hétvégente és a legjobb tanuló. Hogy bírja ezt a szervezete, hogyhogy nem ájul el, nincs rosszul? én ha már reggel nem eszek, 11 felé rettentően fáj a fejem, ő meg napi 2 almával ennyi mindenre képes?
2014. jún. 24. 21:46
1/1 anonim válasza:
Az ilyen dolog sokszor az elmében zajlik le. A bulémia sajnos pszichés problémákhoz társul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!