60kg vagyok és 174cm 16 évesen. Szeretnék kb.10-12 kg leadni lehetséges ez, ha igen hogyan?
Első vagyok, én is kéziztem, sőt térdműtétem is volt! :)
Úszni szoktam járni, illetve Rubint Rékázom, vagy Péntek Enikő edzésterveit csinálom!
Nekem még fogyni kell, de az alap alakommal már meg vagyok elégedve :)
Ha bármi kérdésed van, írj privátot
Ha tényleg ennyit szeretnél fogyni, akkor vagy nem tudod az mennyi is pontosan, vagy beteg vagy.
Esetleg ezt töltsd ki: [link]
Hidd el nekem, hogy nagyon jó alakod van és teljesen felesleges ebből bármennyit is fogyni!
Combra Rubint Rékát ajánlanám (én az 5 perces youtube-os videójára tornázok). Egyébként nekem is rossz a térdem, hónapok óta nem tudok futni, guggolni, nyújtózkodni, de ez a videós torna még megy. Hasról úgy tudsz fogyni ha bizonyos ételeket nem fogyasztasz és haspréssel izmosíthatsz (erre szintén van Rékás videó).
Első nagyon köszönöm!
Utolsó: még mielőtt anorexiásnak neveznél, tudd, hogy mik a céljaim. Ha értesz a lovas sporthoz kitalálod, ha nem így jártál. Csak előbb légy tisztába a dolgokkal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!