Tonhalat mivel keverjem ki krémnek?
Figyelt kérdés
Majonézt nem szeretem. Mitől lehetne krémesebb állaga, ami alacsony kalóriás diétába belefér?2023. okt. 30. 18:17
1/12 anonim válasza:
Bármi belefér az alacsony kcal diétába amit belekalkulálsz.
2/12 anonim válasza:
Vegyél tonhalkrémet az a legegyszerűbb.
3/12 anonim válasza:
Görög joghurt (bár egy kissé furi kombináció, de ízlés kérdése, én szoktam), pépesített avokádó, mustár, alacsony zsírtartalmú túró (szintén talán fura, de érdemes kipróbálni)
4/12 anonim válasza:
Philadelphia vajkrémmel, vagy vajjal, hozza egy fej hagyma es utana gazdagon citromle . Ennek neve halpaszta, Erdélyben sokat készítik es általában heringből
5/12 A kérdező kommentje:
Kedves első hozzászóló. Köszönöm szépen ezt a nagyon hasznos választ, így máris tudom, mivel keverjem ki. Talán nem szeretném ha a napi keretem felét, sőt, még a negyedét se tenné ki a krém, ezért tettem fel ezt a szjbsztt kérdést.
Többieknek köszönöm a választ.
2023. okt. 30. 19:17
6/12 anonim válasza:
Tejföllel, lilahagymával, talán egy kis kaliforniai paprikával, nagyon apróra vágva. Só, bors, citromlé.
7/12 anonim válasza:
Én aurubb natur joghurttal szoktam
9/12 anonim válasza:
light-os sajtkrémmel szoktam, de kevertem már cottage cheese-el is. A sajtkrém finomabb
10/12 anonim válasza:
Joghurt citrom so bors
Esetleg pici avokado ha suriteni akarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!