Hogy egyem a tonhalat fogyókúra alatt?
Figyelt kérdés
Rio Mare-t gondoltam sós lében. Ez így jó?2019. jún. 20. 03:17
1/2 anonim válasza:
A kalóriaszámlálás témakörben vagy, így azt tudom mondani, hogy nézd meg, belefér-e a keretedbe.
Amúgy 24 g fehérje és 0,5 g zsír van 100 gramm termékben, ez szerintem minden étrendbe bele kell, hogy férjen.
2/2 anonim válasza:
Két fehér kenyér közé betéve! Most komolyan 2019-ben ott tartunk, hogy grammra számoljuk a kaját? Hát láttál már olyat, hogy valaki megeszik egy ilyen konzervet és hopp elhízik tőle???? Hopp felugrik rá három kg? Ugye, hogy nem! Bármit ehetsz a fogyókúra alatt, a lényeg, hogy több energiát égess el, mint amennyit beviszel, azt meg számolgatás nélkül is érzed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!