Ehetek aprított tonhalat növényi olajban?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, hogy mennyi kcal lehet, nincs ráírva a konzervdobozra.2011. júl. 30. 15:18
1/6 anonim válasza:
És most addig ülsz a fincsi halacska felett, amíg nem jön egy hasznos válasz? ;)
nézd meg valami netes kalóriatáblázatban, de hát az csak kb. mondja meg, mert gyártónként eltérő lehet az érték.
Felőlem ehetsz, én megengedem. :D
De ha bűntudatot okozna, küld el nekem. ;)
Amúgy a hal egészséges, nem hinném, hogy ennyit kellenél dilemmázni. Ha nagyon idegesít, akkor öntsd le róla az olajat (márha lehet)
2/6 anonim válasza:
Szerintem elég magas a kalóriatartalma, de tényleg nézd meg, gugli a barátod!
3/6 anonim válasza:
Én nem enném meg. Vagy mosd át teljesen vízzel a halat,és sózd meg utánna picit hogy legyen íze. De azért máskor olyat vegyél ami sós lében van
4/6 A kérdező kommentje:
Már kerestem google-n, de nincs sehol. Amúgy a növényi olaj miatt gondoljátok, hogy magas a kcal tartalma?
2011. júl. 30. 17:15
5/6 A kérdező kommentje:
Megtaláltam neten. Csak 110 kcal. :)
2011. aug. 2. 00:18
6/6 LaVerde Tuna - Fbon válasza:
olajos az kb 200kcal!! a 116 az sós/saját lében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!