Milyen étel az számotokra amit a diéta alatt meg tudtok enni akár "nasiként" finom, és nem tartalmaz egy csomó felesleges kalóriát?
Rájöttem, hogy csokiból nekem nem a mennyiség számít. Vettem sütéshez való csokicseopeket. Olyan picik, mint egy szem feles borsó. 6 db egy gramm, egy darab 1 kcal kb.
Ha édességre vágyom, szertartásosan kiszámolok 6 db-ot, tányérra teszem, a többit elrakom, majd leülve, egyenként kiélvezve megeszem a 6-ot. Érzésre nekem ez ugyanolyan, mintha 2 kocka csokit ettem volna, de csak 6 kcal.
Azért óvatosságból csak 1 zacskóval tartok itthon (100 g, ha tele van), mert néha elgurul a gyógyszer. De az elmúlt hónapok tapasztalata szerint működik.
Attol fugg, hogy edeset vagy sosat kivanok
Sos:
Barmilyen zoldseg, de amugy a cukkini a kedvenc (1 kilo 170kaloria) de az nagyon nagy adag🤣
Cottage cheesbe vagy sovany kremturoba vagy skyrbe martogatva befuszerezve, jol megsozva imadom
Edes:
Altalaban egy tal zabkasa
40g zabbol csak 150kaloria
150g skyr vizzel felkeverve
Edesitovel 100kaloria
1db almaval 70kcal
320kaloria, es jo sok vizzel jo sokaig fozve utana 20percig pihenve felrerakva megszivja magat jol es jo nagy adag lesz
Esténként filmezés közben diót, mandulát eszem ha nasizhatnékom van… önmagában jó sok kaloria, de itt jön a titkom, filmnézés közben pucolom meg.
Így meglepően kevés diót vagy mandulát eszek meg egy film alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!