Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Milyen étel az számotokra...

Milyen étel az számotokra amit a diéta alatt meg tudtok enni akár "nasiként" finom, és nem tartalmaz egy csomó felesleges kalóriát?

Figyelt kérdés
Én eddig ilyennek 1-2 főtt tojást, vagy cottage cheeset találtam, de ötleteket gyűjtök, ha valakinek van tapasztalata :)

2023. szept. 2. 19:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem a fokhagyma.
2023. szept. 3. 00:09
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Fibershake, ha vársz 10 percet akkor puding állaga lesz
2023. szept. 3. 08:52
 13/18 NTBS ***** válasza:
Gyümölcs.
2023. szept. 3. 09:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Rájöttem, hogy csokiból nekem nem a mennyiség számít. Vettem sütéshez való csokicseopeket. Olyan picik, mint egy szem feles borsó. 6 db egy gramm, egy darab 1 kcal kb.

Ha édességre vágyom, szertartásosan kiszámolok 6 db-ot, tányérra teszem, a többit elrakom, majd leülve, egyenként kiélvezve megeszem a 6-ot. Érzésre nekem ez ugyanolyan, mintha 2 kocka csokit ettem volna, de csak 6 kcal.

Azért óvatosságból csak 1 zacskóval tartok itthon (100 g, ha tele van), mert néha elgurul a gyógyszer. De az elmúlt hónapok tapasztalata szerint működik.

2023. szept. 3. 09:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Attol fugg, hogy edeset vagy sosat kivanok

Sos:

Barmilyen zoldseg, de amugy a cukkini a kedvenc (1 kilo 170kaloria) de az nagyon nagy adag🤣

Cottage cheesbe vagy sovany kremturoba vagy skyrbe martogatva befuszerezve, jol megsozva imadom

Edes:

Altalaban egy tal zabkasa

40g zabbol csak 150kaloria

150g skyr vizzel felkeverve

Edesitovel 100kaloria

1db almaval 70kcal

320kaloria, es jo sok vizzel jo sokaig fozve utana 20percig pihenve felrerakva megszivja magat jol es jo nagy adag lesz

2023. szept. 3. 14:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek mazsolázok majd innen :) Nagyok vagytok.
2023. szept. 3. 17:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Almát szeretem, de a farkasbab is kitűnő nasi. Nagyon könnyú elkészíteni. Beáztatod mint a babot több órán át, vagy egy ejszaka, reggelre megduzzad, sós vízben megfőzöd a mig meg nem puhul, beteszed a hűtőbe egy nagy fedett tálba a sós vizben. (Egy pár napig simán eláll) Kiszeded amikor ennel egy csészényit. Nem hízlal, nem cukros, egészséges. (A héjat nem kell megenni, ugy mint a szotyit ugy eszed .)
2023. szept. 3. 17:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Esténként filmezés közben diót, mandulát eszem ha nasizhatnékom van… önmagában jó sok kaloria, de itt jön a titkom, filmnézés közben pucolom meg.

Így meglepően kevés diót vagy mandulát eszek meg egy film alatt

2023. szept. 4. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!