Milyen étel az számotokra amit a diéta alatt meg tudtok enni akár "nasiként" finom, és nem tartalmaz egy csomó felesleges kalóriát?
nyaron a fagyasztott szeder, malna, eper.
En meghintem fahejjal es edesitoszerrel.
dinnye se rossz ... de nalam az a baj hogy az pl egy olyan gyümölcs hogy nemtudom abba hagyni. Es megis csak elegge magas a cukor tartalma ha betolsz egy kg dinnyet egyedul :-D
Etcsoki csodakat muvel, Nekem olyan szinten elveszi a gusztusomat edesre.
Magas kakotartalmu legyen es szopogassad.
Ha édeset kívánok, akkor én eléggé bajban vagyok, de letudom egy fehérjeszelettel.
Ha sósat, akkor pedig otthon csinálok pattogatott kukoricát olyan géppel, ami forró levegővel pattogtatja ki, így nincs rajta vaj vagy olaj, és csak egy kis olajat fújok rá, mikor elkészült és megsózom. 20g nyers kukoricából elég méretes adagot lehet gyártani és ezek a gépek sem drágák.
Nálam mindig van egy tal zoldsegkremleves. Abbol kb annyit eszem amennyit akarok. Megszorom drissen zabkorpaval vagy utifumaghejjal es jo sokaig eltelit.
De furtos uborka, koktelparadicsom, sonkaszeletek is ilyenek. Siman eszem naturan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!