Ezzel az étrenddel kapcsolatban tudnátok segíteni?
"1 hónapja kezdtem el edzeni 1,5kg jött fel, ez teljesen reális mivel lean bulk felé hajlok."
Még idejében kapj észhez, és felejtsd ezt a havi 1 és 1,5kg marhaságot, mert ennek is 90%-a víz és zsír. Oké, hogy a kezdők tudnak több izmot építeni, de ez is az első évben "csak" 4-5, maximum 6kg, ha mindent jól csinálsz.
én még kezdők esetében is azt mondom, hogy havi 0.5kg-ra törekedjenek..
Ha nagyobb darab akarsz lenni, akkor sem érdemes ennyit hízni.
Ennek csak annyi értelme, hogy több zsírt szedsz fel.. Hidd el, ha lassabb az ütem, akkor sokkal jobban megéri a dolog, mintsem felszedni 10kg zsírt 1-2kg izomért cserébe.. Elhízni bárki tud, ezt jegyezd meg.
187cm, 81kg vagy, ez még pont jó ahhoz, hogy kontrolláld a dolgot és lassabb ütemben, de izmot szedj fel.
A teremben lévő emberek, akiken látszik az edzés, ők sem híznak be. Ha jól akarsz kinézni és nem valami behízott malac kinézet a cél, akkor a 1,5kg rengeteg lesz még kezdőként is. Én a saját káromon tanultam "anno", 7 hónap alatt +10kg, meg is bántam, mert már eleve egy nem száraz formára építkeztem. Ez a +1kg azoknál lehet jó, akik csontszárazon elkezdenek edzeni, rohadt jó genetikával..
Ha 1 hónap alatt másfél kg jött fel, az a matek alapján kb 350 kalória többletet jelent.
Csökkentsd a kalóriát 3000-re, és rendben leszel. Az, hogy mit veszel el, teljesen mindegy. Ha a fehérjéből veszel el, még úgy is meglesz a fehérjebevitel bőven.. (1.6g/testsúlykg is elég, ami nálad ~130g fehérje)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!