Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mi az ideális reggeli fogyókúr...

Mi az ideális reggeli fogyókúra esetén ha problémám van a gluténnel?

Figyelt kérdés
50 éves nő vagyok, lassú az emésztésem és mostanában puffadok a glutén tartalmú ételektől. Reggel éhgyomorra egy kávét iszok utána nem nagyon bírok reggelizni csak később. De nem tudom mi lenne az ideális.
2023. aug. 19. 18:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez jó ötlet.
2023. aug. 21. 08:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Iszonyat keveset eszel. A vacsora is fontos.

A kondizós ismerősre meg ne hallgass, mert teljeyen mások a céljaitok, szükségleteitek, testfelépítésetek, mas adottsagaitok.

A zabpehely jó reggeli lehet de csak ha van mellette feherjeforras, kulonben nem fogsz jollakni. Pl keverhetsz bele turot.

A joghurtos reggelid is jo csak szors meg kb 20-30 gr zabpehellyel hogy legyen rost ey lassitsa a felszivodast.

Vacsorazni ugyanolyan fontos mint minden mas. Ha barhol ia csokkenteni akarnad a szenhidratot, az a vacsi legyen. Pl lehet joghrtos turokrem.

Reggelire meg vehetsz vagy suthetsz glutenmentes kenyeret is.

2023. aug. 21. 09:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Keveset eszek, igen. A kalóriaszámláló app szerint megeszek naponta 1200-1500 kalóriát, minden nap tornázom otthon egy fél órát meg biciklizek heti 2-3-szor. A súlyom mégis stagnál. Az emésztésem lassú, nem is vagyok éhes reggelente és este se.
2023. aug. 21. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!