Az baj ha minden nap megeszek egy tábla milkát?
Nagyon szeretem a hasam és nem tudok ellenálni neki:/
Nem is a súlyommal van baj mert 165 centihez 52 kg teljesen okés, inkább az hogy tudom hogy egészségtelen..
Mindennap szerintem sok. Alkalmanként nincs vele baj. Az étcsoki szerintem is jobb választás, de még abból sem a legjobb napi 1 táblát benyomni.
Hogy lesz-e konkrét bajod tőle, azt senki nem fogja tudni megmondani. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. A te döntésed, hogy hazárdírozol-e ezzel, vagy sem.
Nálunk apám a cukor függő, bár ő inkább az üdítőket viszi túlzásba. Semmi baja nem volt úgy 50 éves koráig, amikor kórházba került szívrohammal, majd utána kialakult nála a cukorbetegség is. Szóval én a felmenőim tapasztalatai alapján a magam részéről inkább csökkentettem a cukrot. Nem tilos, de heti 1-2 alkalommal pár sornyi csoki, vagy egy szerelt valami bőven elég az én szervezetemnek.
"Minden nap 1 csoki és 52 kg ja. Birom ezen az oldalon, hogy mindenki modellalkat. Akkor is, ha zabálni kell, akkor is, ha fogyni kell"
Biztos fiatal még. Hamarosan lelassul az anyagcserèje. Akkor lesz csak igazán gondban!
Köszi mindenki válaszát
16 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!