Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az baj ha minden nap megeszek...

Az baj ha minden nap megeszek egy tábla milkát?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a hasam és nem tudok ellenálni neki:/

Nem is a súlyommal van baj mert 165 centihez 52 kg teljesen okés, inkább az hogy tudom hogy egészségtelen..

2023. jún. 18. 15:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Az oké, hogy a csoki egészséges.. De nézd már meg mik a milka összetevői. Ez nem csoki, hanem egy rakás cukrozott sz4r. Köze sincs a csokihoz.
2023. jún. 19. 07:40
 22/26 anonim válasza:
Válassz egy egészségesebb csokit.
2023. jún. 19. 07:48
 23/26 anonim ***** válasza:

Mindennap szerintem sok. Alkalmanként nincs vele baj. Az étcsoki szerintem is jobb választás, de még abból sem a legjobb napi 1 táblát benyomni.

Hogy lesz-e konkrét bajod tőle, azt senki nem fogja tudni megmondani. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. A te döntésed, hogy hazárdírozol-e ezzel, vagy sem.

Nálunk apám a cukor függő, bár ő inkább az üdítőket viszi túlzásba. Semmi baja nem volt úgy 50 éves koráig, amikor kórházba került szívrohammal, majd utána kialakult nála a cukorbetegség is. Szóval én a felmenőim tapasztalatai alapján a magam részéről inkább csökkentettem a cukrot. Nem tilos, de heti 1-2 alkalommal pár sornyi csoki, vagy egy szerelt valami bőven elég az én szervezetemnek.

2023. jún. 19. 09:28
 24/26 anonim ***** válasza:
75%

"Minden nap 1 csoki és 52 kg ja. Birom ezen az oldalon, hogy mindenki modellalkat. Akkor is, ha zabálni kell, akkor is, ha fogyni kell"

Biztos fiatal még. Hamarosan lelassul az anyagcserèje. Akkor lesz csak igazán gondban!

2023. jún. 19. 21:37
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszi mindenki válaszát

16 vagyok

2023. jún. 19. 21:51
 26/26 anonim ***** válasza:
4-es válaszoló. Az igaz, hogy maga a fogyás a kalóriadeficittől függ, de azért elég meredek és meggondolatlan állítás azt állítani, hogy nincs olyan, hogy egészséges étel. Igen, ha 2300 kalória az ami neked súlytartáshoz szükséges és te 2000 kalóriát viszel be akkor fogyni fogsz. De azért a tested és az egészséged szempontjából makrotápanyagokat és vitaminokat/ásványianyagokat, rostot figyelembe véve nem mindegy, hogy azt a 2000 kalóriát fagyiból, mekis sajtburgerből és gumicukorból viszed be vagy húsokból, tonhalból tojásból, olajas magvakból és zöldségekből. Mindkettő étrenddel fogyni fogsz, de nagyon nem mindegy, hogy miből (zsír vagy izom) és nagyon nem mindegy a szervezet működése szempomtjából.
2023. jún. 27. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!