Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet az hogy nem hízom...

Hogy lehet az hogy nem hízom amikor minden nap megeszek 1 tábla milkát?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 23:32
 1/8 anonim ***** válasza:
És miket eszel még? A hízás nem napról napra fog meglátszani, hanem pld. jó két-három-négy hét múlva.
2011. jan. 10. 23:37
 2/8 A kérdező kommentje:
egyébként nem eszem sokat, csak sok édességet:////. de hogyhogy csak 3 hhét múlva? a mérleg sem mutatja addig?:O
2011. jan. 10. 23:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem. Gondolj bele, a fogyás sem akkor van, mikor fogyózol, hanem hetek, hónapok múlva "látszik" az eredmény. A hízásnál ugyanígy van.
2011. jan. 10. 23:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Amíg fejlődik a kamasz addig előfordul hogy sovány. Én pl. 26 éves koromig egy szál kóró voltam, ha felszedtem egy kilót az már népünnep volt ökörsütéssel. Végső soron egy betegség miatt gyógyszerektől híztam meg. Egyébként a b vitamin hizlal de vigyázz vele beszélj orvossal sose szedj semmit saját szakálladra.
2011. jan. 11. 00:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy hogy változik az ember súlya attól függ, hogy mennyi az elhasznált és mennyi a bevitt energia aránya. Ha sokat mozogsz, akkor akármennyit lehet enni, és mindegy, hogy miből.

Termodinamika rulz!

2011. jan. 11. 00:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem csak a fogyásról van szó.akinek gyors az anyagcseréje az kevésbé hízékony.de a csokinak magas a zsírtartalma,főleg a telített zsírból ami hosszú távon semmiképp nem egészséges,érelmeszesedést okoz és így nagy arányban szív- és keringési betegségeket stb.
2011. jan. 11. 01:44
 7/8 anonim ***** válasza:
vagy nem eszel elég normális kaját vagy mozogsz annyit, hogy elhasználod a fölösleges kalóriákat
2011. jan. 11. 07:45
 8/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, de nagyon egészségtelen. Dietetikustól kérj tanácsot, ha hízni szeretnél, de ne ilyen szutykokkal mérgezd magad.
2011. jan. 11. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!