Ezzel minden bizonnyal lemozogtam a tegnapi 600 kalóriás "félre" evésemet? :D
Maximalista vagyok, és a tegnapi nap 600 kalóriával többet ettem meg, így gondoltam ma kompenzálok. Tudom, hogy 1 nap nem számít, de mint írtam, maximalista vagyok.
Alapból 20.000 lépésem van, viszont ezt megtoldottam még ennyivel.
Ez a +20.000 lépés minden bizonnyal elégetett 600 kalóriát?
5 óra sétálás megállás nélkül, 170cm, 68kg, normál tempóban (fél óra alatt ~3700 lépés, kb. 3-3,5km/h lehetett a tempó)
Sejtettem, hogy lesz egy pszichiáter/pszichológusos válasz, de arra nem, hogy ilyen gyorsan. :D
Az embereknek miért baj az, ha valaki elhatározott egy cél érdekében, és ezért képes megtenni dolgokat? Mentalitás kérdése MINDEN..
6#
Nem, nem vicc. De tényleg érdekel most már, hogy miért tartják ezt az emberek ennyire abszurdnak?
Unatkoztam, rengeteg időm van. Az mennyivel produktívabb, ha egész nap fekszem az ágyban? Így is úgy is van minden nap 20.000 lépésem a munkából adódóan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!