Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 2 hónap sikeres fogyása után...

2 hónap sikeres fogyása után krízishelyzet hogy kezelhető?

Figyelt kérdés
Március közepén kezdtem el komolyan diétázni és mozogni, a rajtam levő 20 kilóból lement 12. Aztán valahogy most elromlottak a dolgok. Beteg voltam egy hétig, nem tudtam edzeni, alig tudtam enni. A rá következő héten farkaséhségek törtek rám, csaltam egyszer kétszer, de ezen a héten teljesen borult a diétám, egyszerűen nem tudom betartani... Nem tudom mi van velem, képtelen vagyok ellenállni a "rossz" ételeknek. A mozgás része rendben van most is, de tudom hogy diéta nélkül nem ér semmit. Nagyon szeretném leadni a hátralevő 8 kilót, hogyan lendüljek át ezen a holtponton?
2023. máj. 20. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Két hónap alatt fogytál 12 kilót a normális fogyás mellett max. 7-8 kg helyett. Nem értem, miért csodálkozol.
2023. máj. 20. 23:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Havi 6 kg miért is nem normális? Nem koplaltam, csak egészségesen táplálkoztam és sokat mozogtam.
2023. máj. 20. 23:27
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Heti maximum 1 kg fogyás a normális, kivéve ha őrült túlsúlyod van. Hány kalóriát ettél mennyi sporttal? Hány kiló vagy most?
2023. máj. 20. 23:43
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Legközelebb úgy próbálj fogyni,hogy nem éhezteted magad, akkor nem lesznek falásrohamaid.
2023. máj. 21. 05:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Leírtam hogy nem koplaltam, nem világos?? 1700-1800 kalóriát ettem, napi 45 perc kardió és 30 perc súlyzós edzés mellett. Látom amúgy az értelmező olvasás nagyon nem megy...
2023. máj. 21. 08:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Jelenleg 68 kiló vagyok. Eddig heti kb 1,5 kiló körül fogytam.
2023. máj. 21. 08:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha heti fél kilót fogytál volna akkor is lennének falásrohamaid, ismerős állapot sajnos és sokunk küzd ezzel.

Hogy mi szokott segíteni? Sajnos csak az idő, néha elég egy éjszaka, hogy lecsengjen, de általában azért több nap, sőt 1 vagy 2 hét is eltelik mire visszaállok normál üzemmódra.

Nálam a pms és a stressz, szorongás okozza a falásrohamot, a mozgás némileg segít de nem elkerülhető azzal sem.

Olyan ez mint a kisgyereknek a cumi vagy valami csócsálható dolog amivel megnyugtatja magát, vagy a cigi dohányosoknak, csoki, gumicukor édességfüggőknek.

2023. máj. 21. 08:49
 8/9 anonim ***** válasza:
5: akkor olvasd el a kérdésed újra, egyik info se volt benne.
2023. máj. 21. 09:40
 9/9 A kérdező kommentje:
2-es számú hozzászólásomban írtam, hogy nem koplaltam...
2023. máj. 22. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!