Milyen ételek férfek bele egy fogyókúrás étrendbe?
#férnek
Nyelvtanom nem az igazi
1535kcal-t tűztem ki magamnak, kimérek pontosan mindent, fogyasztás előtt.
Így nyomon tudom követni, csak érdekelt, hogy miket hanyagoljak a diétám alatt, nagy sajnos a súly felesleg rajtam.
Ha nagy a súlyfelesleg, akkor egyél többet, akkor nincs okod csak 1500-at enni, nagyobb kalóriabevitellel is jól tudnál fogyni.
Amúgy meg a kalóriatartalma miatt érdemes minimalizálni a péksütiteket, csokikat, chipset, gyorskajákat, cukros üdítőt. Emellett óvatosan bánni a magvakkal, mert azokban is rengeteg a kalória. Én pl. amúgy hüvelyeseket, zöldségeket, húst szoktam enni, pluszba pl. bulgurt vagy quinoát. Nyilván nem csak ilyeneket szoktam enni, de jelenleg más nem jut az eszembe. :D Emellett szoktam tésztát és kenyeret is enni, viszont általában nem olyan nagy mennyiségben, mert azok engem nem annyira laktatnak, de azért egy tálnyi tésztaételben is ott van még a kalória attól. Szerintem amúgy semmit sem kell teljesen hanyagolni, hanem inkább okosan csinálni, hogy ne az legyen, hogy a kalóriáidat elhasználod, se este meg éhes vagy, mint a fene, mert az összes kalóriádat nem tápláló ételekre használtad fel.
Ki lett számolva ez az érték, azért pont 1535
(Jelenlegi súlyom, munkám alapján, magasságim, fogyási célom)
Konyhai mérleget használok mindenhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!