Kudarcba fulladt fogyókúrás nap,ilyenkor bennetek milyen gondolatok vannak?
Tehát,arra gondolok hogy belevágunk a fogyókúrába az elején minden jó ,itt még nagy a lendületis,a kilók is szépen mennek
Aztán jön a valóság és bizony egy hét alatt már nem megy le rólunk 2 kiló 😃
Egyre nagyobb a kísértés ENNI KÉNE JÓLLAKÁSIG VALAMIT AMI IGAZI KCAL BOMBA
Megtörtént a "zabálás" aztán jönnek a gondolatok
-még ennyire se vagy képes
-nem bírsz saját magadnak se parancsolni
-minek kellett megennem,már megbántam,ha kihányom vajon még helyrehozható?
-mindent tönkretettem
-ha eszel kövér maradsz
-ha keveset eszel lehetsz olyan vékony mint amiről mindigis álmodtál CSAK NE EGYÉL SOKAT
Dühös vagyok magamra ilyenkor nagyon
A kontroll elvesztése az ami dühít!!
A 2 kg nem szó szetint kell érteni.
Hanem úgy hogy amikor valaki belekezd elsőnek a víz távozik ez eredményezhet elsonek szép minuszokat ami szep de sajnos nem tart sokaig 😃 utana jon a valóság a havi 2kg minusz kb normal suly esetén értendő (nem azokrol beszelek akik majd 100 kg korul mozognak,nekik gyorsabban megy)
Az nekem is megfordul a fejemben hogy meghánytatom magam..
meg a gondolat hogy undoríto vagyok, és dagadt és sosem leszek szép mert már megint elromtottam az egész diétámat, és legszívesebben csak sírnék és ki sem mozdulnék a lakásból soha többet..
Hála istennek én ezen ennyit nem szoktam pörögni.
Gyakran úgy vagyok vele, hogy biztos, nem voltam rá felkészülve, hogy belevágjak, mert mondjuk stresszesebb időszakba vagyok vagy tél/ősz van amikor amúgy is többet eszek és akkor várok valamennyit, addig megpróbálok egészségesen enni meg sportolni amennyire megy és akkor majd amikor úgy vagyok vele, hogy most kéne, mert most tudom, hogy menne, akkor elkezdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!