Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez a kalória diéta szempontjáb...

Ez a kalória diéta szempontjából így mennyire rontó dolog?

Figyelt kérdés

Szóval.. átlagban 1500-2000 kalória között szoktam bevinni. Fogyás a cél..

De most egyik napba tervbe van egy olyan kaja amit nagyon rég ettem és sok kalória.

Így ha mondjuk bevinnék:

Hétfő: 1100.

Kedd: 1100

Szerda: 3500-4000

csütörtök: 1500

Péntek: 1500

Mennyire lenne negatív hatása?

2023. márc. 13. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mióta számolod a kalóriákat? Működik a dolog? Mert kevésnek tűnik az 1500-2000. Én 2500-2800 között eszem, pontosan 2 hónapja kezdtem figyelni, folyamatosan fogyok, 4kilónál tartok, 90-ről 86 lettem. (Kb ez elég is) ezalatt a legkevesebb 2200, a legtöbb 3200 kcal volt. De egyébként kiegyenlített a napi bevitel, tehát 90%-ban a 2500-2800 között van, illetve a napi aktivitáshoz igazítom. 5-ször léptem át a napi kalóriakeretet, a legtöbb 300kcal volt.
2023. márc. 14. 07:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem el lehetne ezt osztani jobban is. Pl aznap a többi étkezésen is spórolni, kevesebb lángolt enni, hogy egyik nap se kelljen 1500 alá menni. 60 kilós nő vagyok és én 1500zal tartok súlyt.

Amúgy azmindenképpen pozitív, hogy nem impulzusfalást csinálsz, hanem próbálsz tervezni, de az 1100 kcal az szenvedés lesz.

Másrészt ha már zsírban sült lángost eszel, nem kell elrontani sovány joghurttal. Én megtolnám rendesen fokhagymával, sajttal, tejföllel, de nem ennék 3at, csak egyet. Aztán úgy folytatnám a diétával másnap, mintha mi sem történt volna.

2023. márc. 14. 12:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Szóval halmozod a lehető legrosszabb dolgokat, a makrók szempontjából nem ideális, zsíros-szénhidrátos kajákat, az alulevést....

Ez úgy néz ki mint egy kezdődő binge eating disorder.

A cél az lenne, hogy kiegyensúlyozott légy, mert az fenntartható.

A trükk az, hogy nem csak az a fontos, hogy az a varázszám meglegyen, az is fontos hogy kitöltsd a gyomrod és ne legyél éhes.

Ha olajból viszel be kalóriákat, az nem fog hosszan energiát adni, pár óra alatt átmegy rajtad, aztán kopog a szemed.

Én feljebb tenném a kalória küszöböt, és inkább tennék bele sportot, mert azzal többet érsz el.

2023. márc. 14. 16:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Ez csak havi egyszeri vagy kéthavi egyszeri alkalom, nem rendszeres.
2023. márc. 14. 19:10
 15/15 anonim ***** válasza:

14, szóval havi egy hetet koplalsz, aztán meg tùleszel? Ez ugyanúgy binge eating

Keress inkább egyensúlyt, kimért lassú fogyást, nem drasztikus eredményeket.

2023. márc. 14. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!