Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Erre hány kalóriát számolnál?

Erre hány kalóriát számolnál?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Az 1.almáspite szerűség vaníliás fagyival

2.rizs zöldséggel és hallal

2023. márc. 13. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Hát ezt így rohadtul nem lehet megbecsülni sem, viszont ne aggódj, két étkezésen semmi nem múlik. Ne úgy akarj fogyókúrázni, hogy rendszersen olyan ételt eszel, aminek fogalmad nincs a kalóriatartalmáról, és akkor nem lesz baj.
2023. márc. 13. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
13%
Végre ennél egy jót, finomat, erre a kalóriákon kattogsz. Azért ez nem semmi... Tudod, miért hagytam abba a tetves kalóriabázisozást? Hát ezért. És milyen érdekes, fogyok a nélkül is, és rendszeresen edzek. Ennyit erről a hűdenagy találmányról. Ja, és eszek. Többször keveset.
2023. márc. 13. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:
95%

A fagyival együtt az almás pitét 450 kalóriára saccolom.

A hal kb 200 lehet, a rizs a zöldségekkel együtt olyan 150, tehát az egész olyan 350. De könnyen lehet több is, ha a zöldségen van vmi olajos cucc, vagy a hal olajban sült.

Szóval a két tányér étel SZERINTEM 800 kalória körül lehet.

De amúgy az előttem szólóknak igaza van, egy ebéden nem múlik semmi. Fő az egyensúly és a hosszan tartható életmód.

2023. márc. 13. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:
31%

Hát, a fagyi + pite kombó valahol 500-700 kalória között simán lehet.

A két tányér szerintem nem kizárt, hogy van 1000+ kalória.

1 étkezésen semmi sem fog múlni, viszont, ha ennyire zavar 1 rossz nap, akkor étrendet tekintve komoly problémák vannak.

2023. márc. 13. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
800 körül. Lehet, hogy 700, lehet, hogy 900.
2023. márc. 13. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!