Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan fogyjak le nyárra?

Hogyan fogyjak le nyárra?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, 172 cm és 68 kg. A múlt évben értem a pubertás kor végére (későnérő típus vagyok) és emiatt nőttek a melleim, szélesedett a csípőm, és persze híztam is. Tavaly ilyenkor 59 kg voltam, most 68. Szeretnék kicsit fogyni, hogy sportosabbnak érezzem magam.

Járok cardio fitnessre egy klubba, ezenkívül pilatesezem itthon.

Ha számolom a kalóriákat és mellette sportolok heti 3szor, akkor nyárra le tudnék kicsit fogyni?

Előre is köszönöm a válaszokat, és a tapasztalatokat!

2023. márc. 12. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, 5-7 kilót különösebb erőfeszítés nélkül le tudsz fogyni nyárra. Arra kell odafigyelni, amit írtál.
2023. márc. 12. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyesek örülnének, ha 68 kilósak lennének ebben a kiqurt társadalomban. Amúgy én is annyi vagyok, és rendszeresen edzem, semmi bajom nincs vele és 173 cm magas vagyok, ez a normális testsúly.
2023. márc. 12. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
94%

172 cm vagyok, 71,5 kilóról indultam januar 9-én, most 64,4 vagyok. Csak kalóriát számlálok, nem sportolok, mert 2 munka es egy suli mellett en azt nem vállalom.

Simán lemegy ez a pár kiló nyárig, de ezzel a magassággal 60-62 kilósan is csinos lehetsz, szóval az se tragédia, ha az 58-at nyár végére éred el.

2023. márc. 12. 17:38
 4/5 NTBS ***** válasza:
Szerintem rendben vagy. De több mozgás, kevesebb táplálék.
2023. márc. 13. 06:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Annyit adnék az előttem szólókhoz, hogy amit sok helyen olvasol heti 1 kg (4kg / hó) kifejezetten elhízott embereknél játszik. Nem akarsz hetente a testömeged 1%-nál többet veszíteni. 0.5-1% az ideális. Tehát ha havi 1kg-t fogysz, akkor egyél kevesebbet, ha havi 4kg-t, akkor többet. Ha havi 2-3kg-t, akkor szuper, csináld tovább és max 3 hónap alatt végzel.
2023. márc. 16. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!