Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kalóriadeficitbe lépésért...

Kalóriadeficitbe lépésért melyik étkezésből vonjak vissza?

Figyelt kérdés
Reggeliből? Ebédből? Vacsorából? Étkezések közti evésből? Vagy mindenből? Én étkezések közt nem szoktam enni, és csak háromszor eszem egy nap. Ez jó? Ezenkívül melyik étkezésből kellene kevesebbet ennem?
2023. márc. 2. 06:49
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Jó. Bármi jó, amíg deficitben vagy.
2023. márc. 2. 07:01
 2/6 NTBS ***** válasza:
66%
Mindegyikből egy keveset.
2023. márc. 2. 07:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amelyikből neked könnyebb. Nekem az a módszer könnyebb volt, hogy minden étkezésből leveszek egy kis kalóriát. Ahogy neked jobb, ahogy jobban kijön, úgy csináld. Ha akarod, akkor csak az ebéd kalóriájából is lefaraghatsz, de akár a vacsorából vagy a reggeliből is. Viszont nyilván ha pl. reggel csak 200 kalóriát eszel, akkor lehetőleg abból ne vonj le, mert nyilván 200 kalória reggelire alapból nem olyan sok. De ez tőled függ. Ezt nem lehet jól vagy rosszul csinálni, mindegy melyikből vonod le, ha kalóriadeficitben vagy, akkor úgy is fogyni fogsz, szóval ez csak az egyéni preferenciádtól függ.
2023. márc. 2. 11:31
 4/6 anonim ***** válasza:
38%

Egyikből sem, zöldséggel és sovány hússal lakjál jól.

43 kilót fogytam.

2023. márc. 2. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
Legyél kalóriadeficitben és mozogj mellette hogy fogyás után ne legyen löttyedt a bőröd
2023. márc. 2. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Amelyikből szeretnél - nekem ez pont nem a vacsora volt, mert amikor abból vontam vissza, akkor hajnalban éhesen ébredtem. :)

Az ebédet mérsékeltem - nem mennyiségre, hanem több saláta, hús, valamivel kevesebb köret. Ez megfelelt.

2023. márc. 3. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!