179cm és 49kg mennyire jó?
Figyelt kérdés
Modellkedni szeretnék majd ezért fogyózom
16L
2023. jan. 27. 21:43
21/25 anonim válasza:
Mennyi voltál, mielőtt elkezdtél fogyózni?
22/25 anonim válasza:
20 évvel ezelőtt még lehet úgy volt,hogy minèl magasabb és minèl vékonyabb,annál jobb.Ma ez változott.Annak van esèlye,aki különleges.Némelyik modell kifejezetten ronda (nekem).
23/25 anonim válasza:
Hát kerdező, én 175 centihez vagyok 67kg és teljesen normális egészseges az alakom.
Betegesen gebe vagy. Ha nem akarod, hogy hamarosan kihulljon a hajad a vitaminhiánytól, és nem akarod koporsóban végezni, szedj fel súlyt legalább 60kgra de neked még az is vékony mert nàlam is magasabb vagy.
Az ilyen beteg elme.... hogy nem látod, hogy kórosan sovány vagy? Nem is értem. Rá fog menni az egészséged.
+ Manapság már ilyen pálcika modelleket nem alkalmaznak normális munkáltatók.
25/25 anonim válasza:
*anorexiás
Egyébként ne fogyózz semmi szükség rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!