179cm és 49kg mennyire jó?
Modellkedni szeretnék majd ezért fogyózom
16L
159 centihez vagyok 46 kg, a kérdezőnek ehhez a magassághoz minimum 70 kg-nak kéne lennie, hogy egészséges súly körül legyen.
Te egy nagyon buta hímnemű vagy, aki nőt is csak gépen látott, kivétel az anyádat.
A kóros soványság és kóros elhízás között szerinted nincs semmi? 🙄😒
#12 imádom, hogy mostanában az emberek ennyire csak szélsőségekben tudnak gondolkodni. Igen, mi, akik szerint a kérdező túl sovány, mind dagadt disznók vagyunk.
☺️🐷
Nagyon kevés.
Én 175 centihez 59 kilóval anorexiásnak néztem ki, szintén 16 évesen.
Én is 175 centi vagyok. Tiniként nagyon vékony voltam. 53-55 kiló. Hívtak is modellkedni. Határeset volt. Van, aki szerint túl sovány voltam. De sose néztem ki betegnek vagy anorexiásnak. Nem mellesleg sose fogyókúráztam, hanem csak olyan volt az alkatom.
Te magasabb is vagy, kevesebb kiló is. Nagyon betegesen sovány lehetsz. Ez már nem a modell, hanem a beteg kategória. Ráadásul te lefogyasztottad magad ilyenre. Ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!