Tatár beefsteak fogyásnál jó?
Ha belefer a kaloriakeretedbe, akkor eheted, nyilvan.
Ha meg nem szamolsz kaloriakat, honnan is tudnad, hogy mikor vagy deficitben? Max talalgatni lehet.
Deficit nelkul viszont nem lehet fogyni 🤷♀️
Nyilvan nem lehet, pontosan le kell merni es kiszamolni.
Nem annyira nehez ez. Ha fogyni akarsz, celszeru lenne igy csinalni, de persze a te dolgod.
Ezt így nem lehet tudni... mennyi tojássárgája volt benne? Mennyi vaj? Van, aki vajat nem is tesz bele... van, aki meg olivaolajat. Ezek dobják meg igazán a kalóriatartalmát, nem a zsírmentes hús.
Szerintem vegyél nagy levegőt, és felejtsd el ezt a tatárbifszteket. EGY étkezéstől nem lesz semmi bajod, nem fogsz visszahízni, nem áll le a fogyás, nem esnek le az izmok stb. Az a lényeg, hogy ne legyen SOK ilyen kilengés.
Heti 1, az simán belefér, sőt, segít is betartani a diétát! Illetve, hosszú távon is fenntarthatóvá teszi, nem arról van szó, hogy SOHA TÖBBÉ nem eszel x dolgot, hanem csak ritkábban/mértékkel. Én pl. akkorra időzítem az ilyeneket, amikor sokat sportolok egy adott napon. Pl. megyek 100 km-t bringával, és utána simán megeszek egy egész pizzát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!