Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Tatár beefsteak fogyásnál jó?

Tatár beefsteak fogyásnál jó?

Figyelt kérdés
Mármint ettem egy nagyobb adagot, viszont oda figyeltem hogy csak egy pirítóst egyek (vacsorára). Valószínűleg holnap is ezt vacsizom, mert még maradt belőle. Ettől hízhatok? Vagy a tatár jó fogyókúra alatt?

2023. jan. 23. 21:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Ha belefer a kaloriakeretedbe, akkor eheted, nyilvan.

Ha meg nem szamolsz kaloriakat, honnan is tudnad, hogy mikor vagy deficitben? Max talalgatni lehet.

Deficit nelkul viszont nem lehet fogyni 🤷‍♀️

2023. jan. 23. 21:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam így kb. kitalálni, hogy mennyi lehet a kalória tartalma, de nyilván ezt így nem tudom megmondani.. így attól tartok, hogy lehet túl kevésnek számolom. Viszont ha meg többnek számolom közben meg nem annyi, akkor meg “megijesztem” fölöslegesen magam, hogy most én ennyit megettem
2023. jan. 23. 21:26
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Nyilvan nem lehet, pontosan le kell merni es kiszamolni.

Nem annyira nehez ez. Ha fogyni akarsz, celszeru lenne igy csinalni, de persze a te dolgod.

2023. jan. 23. 21:39
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem kb kell kitalalni hanem lemerni es kiszamolni ahogy irtak is. Ha ez fontos neked akkor nem eri meg feluletesen csinalni mert nem biztos h lesz eredmeny..
2023. jan. 23. 23:16
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
Tatár beefsteak másnaposan? Pocsék ötlet, csak frissen fogyasztható, jó okkal.
2023. jan. 23. 23:26
 6/12 anonim ***** válasza:
19%
Eleve nem ennék nyers húst, még aznap sem nemhogy másnap.
2023. jan. 24. 06:22
 7/12 anonim ***** válasza:
24%
Én is szoktam számlálni a kalit, de valahogy úgy az ötödik meg a hatodik zserbó közt értelmét veszti mindig. Most komolyan a számok fogják megmondani, hogy mennyit ehetek ebből-abból? Á, ezt nem nekem találták ki.
2023. jan. 24. 06:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így nem lehet tudni... mennyi tojássárgája volt benne? Mennyi vaj? Van, aki vajat nem is tesz bele... van, aki meg olivaolajat. Ezek dobják meg igazán a kalóriatartalmát, nem a zsírmentes hús.

Szerintem vegyél nagy levegőt, és felejtsd el ezt a tatárbifszteket. EGY étkezéstől nem lesz semmi bajod, nem fogsz visszahízni, nem áll le a fogyás, nem esnek le az izmok stb. Az a lényeg, hogy ne legyen SOK ilyen kilengés.

Heti 1, az simán belefér, sőt, segít is betartani a diétát! Illetve, hosszú távon is fenntarthatóvá teszi, nem arról van szó, hogy SOHA TÖBBÉ nem eszel x dolgot, hanem csak ritkábban/mértékkel. Én pl. akkorra időzítem az ilyeneket, amikor sokat sportolok egy adott napon. Pl. megyek 100 km-t bringával, és utána simán megeszek egy egész pizzát.

2023. jan. 24. 09:44
 9/12 NTBS ***** válasza:
Inkább egyél valami diétásabbat.
2023. jan. 24. 15:20
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem volt benne se tojás, se vaj vagy bármilyen olaj
2023. jan. 24. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!