Tudok súlyt tartani ha így eszek ?
Kolis vagyok és sajna nincs konyha szóval muszáj a menzán ennem, ha nem jó a vacsora pedig havonta 1x megengedek magamnak egy instant rament
Ma ezt ettem:
Ebédre:
Csirkepaprikás tésztával
.
Vacsora
Ez 540 kcal az van ráírva, de olyan 480 kcalt ettem belőle. Az ebéd mennyi lehet?
Istenem, ezek a kérdések...
Nem, még mindig nem tudjuk megmondani, hogy a te csirkepaprikásodban mennyi kalória van.
Ahogy azt sem tudjuk, fiú vagy vagy lány, milyen magas, hány kiló, mit sportolsz, mennyi a súlytartó kalóriád, milyen a többi étrended.
Válasz: NEM TUDJUK. képről sem. Ha azt mondod, hogy kábé 10 kanál volt, akkor sem.
Tudsz. Attól függ, hogy ezzel deficitben vagy szufficitben vagy-e, netán pont eltalálták a menzán a mennyiséget. Meg attól, hogy sporttal használsz-e el kalóriákat.
A rövid válasz persze már elhangzott: nem tudjuk.
Minden szervezet KÖTELES feltüntetni a kalóriákat/makrókat.
Kérdezd meg azt, aki vezeti a kolis étkeztetést, mert kötelesek feljegyezni a kalóriákat és makrókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!