Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Tudok súlyt tartani ha így...

Tudok súlyt tartani ha így eszek ?

Figyelt kérdés

Kolis vagyok és sajna nincs konyha szóval muszáj a menzán ennem, ha nem jó a vacsora pedig havonta 1x megengedek magamnak egy instant rament

Ma ezt ettem:

Ebédre:

[link]

Csirkepaprikás tésztával

.

Vacsora

[link]

Ez 540 kcal az van ráírva, de olyan 480 kcalt ettem belőle. Az ebéd mennyi lehet?

2023. jan. 18. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, ezek a kérdések...

Nem, még mindig nem tudjuk megmondani, hogy a te csirkepaprikásodban mennyi kalória van.

Ahogy azt sem tudjuk, fiú vagy vagy lány, milyen magas, hány kiló, mit sportolsz, mennyi a súlytartó kalóriád, milyen a többi étrended.

Válasz: NEM TUDJUK. képről sem. Ha azt mondod, hogy kábé 10 kanál volt, akkor sem.

2023. jan. 18. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudsz. Attól függ, hogy ezzel deficitben vagy szufficitben vagy-e, netán pont eltalálták a menzán a mennyiséget. Meg attól, hogy sporttal használsz-e el kalóriákat.

A rövid válasz persze már elhangzott: nem tudjuk.

2023. jan. 18. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Minden szervezet KÖTELES feltüntetni a kalóriákat/makrókat.

Kérdezd meg azt, aki vezeti a kolis étkeztetést, mert kötelesek feljegyezni a kalóriákat és makrókat.

2023. jan. 18. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
Igazából tök mindegy, hogy az ebéd pontosan mennyi kalória, mert szerintem ha valaki pl. 150 centi, még ő is ehetne vagy 1500 kalóriát ahhoz, hogy megtartsa a súlyát, és a mai kalóriád azt nem érte el. Mert a vacsora oké, 500 kalória, de az ebéd meg biztos nincs meg 1000 kalória, szóval igazából ha csak ezt a kettő dolgot etted meg ma, az elég kevés szerintem.
2023. jan. 18. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!