Napi 1300 kalóriát hogy lehet tartani? Mikor számolom a kalóriákat nekem mindig kb 1900 szokott lenni. Pedig jó lenne betartani hogy csak 1300 kalóriát eszek.
Ha 150-155 centi vagy, és csak pár kiló van hátra akkor az 1300 tókéletes. Nekem most 1350.
Reggeli: 60-80 gr tk kenyér, 15-30 gr humusz vagy sajtrkém és sonka vagy lencse/bab stb krém, mellé mindig zöldségek - kb 350
Ebéd: 400-450
A titka hogy tudd az adagodat. Nekem gabonából száraz durum tésztából kb 45 gramm. Ha nagyobb kalóriás húst csinálok akkor 40, ha kisebbet akkor neha 50.
Hus csirkebol kb 14 deka, karajbol vagy 7 szazalekos daralt husbol 10-12 deka.
Plusz a szosz pl rizstejszin es gomba vagy egy bolognainal a paradicsom stb
Uzsi : 150-200 kcal, joghurt es granola vagy kis szelet hazi egeszseges suti gyumolccsel
Vacsi: hideget eszem, kb mint a reggeli
Neha hideg etel helyett tejebbulgur, tukoetojas vagy rantotta, zabos amerikai palacsinta, ha zablehely akkor nekem 40, max 45 gramm srb
Szoval a valasz az hogy ne utolag szamold hanem elore. Mindif tudd hogy mibol mennyi az adagod. Meg persze fontos a sok folyadek, es a rosrok es a vitaminok es a teltsegerzet miatt a sok zoldseg plusz szibteb rostok miatt hogy a pekaru teljes kirolesu legyen, a teszta durum, minden etkezesben valami komplex ch pl krimpli vagy gabona
Illetve lar dolgot meg kellett valtoztatni. Pl mostmar nem eszem szalamit meg kolbaszt, keves feherje, sok zsir, sok kaloria es csak keveset lehetne, az meg nem lakat jol. Meg reggelire se eszem pl muzlit, szinten max 30 grammot lehetne es tuti nem birom ki ebedig
Ne a nap végén számold a kalóriát, hanem előre oszd be.
Ha meg nem 150centis 55 kilos lány vagy, az 1300 fogyáshoz is kevés
Na de mégis hogy nem tudod betartani az 1300at? Elkezdesz enni reggel ahogy jólesik, aztán hopp, délután 2kor elfogy?
Miért nincs valami terved?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!