Jol szamoltam a kaloriakat?
A kerdesem, hogy jol szamoltam-e a mai bevitt kaloriat? Kerlek segitsetek. Ebed: 50g csirkemell, 6kanal borsós rizs (az a baj, hogy azt nem mertem le), de a csirke kb 100kcal, a rizsre meg 150-et szamoltam.
Utana még 2 tojasbol rantotta. (200kcal)
Uzsonna: 200 gramm gyumolcsturmix es masfel narancs. 250+90
Vacsora húsleves (borso, repa, karalabe, csirke)300, illyetve 3 tojasbol omlett (350kcal).
Ez igy 1410 kcal osszesen, ha jol szamolom, vagy ti valamelyikre mast mondanatok? Ez igy milyen egy napra?
szerintem nagyon túlbecsültél mindent, én 1350 kalóriát eszem és ezeknél sokkal nagyobb étkezést. csirke neyersen avgy sütve annyi? rántottában volt olaj?
én mikor húslevest főzök, kb 50-60 kalória jön ki 100 grammra és azok elég tömör cuccos leevsek, szóval az a 300 szerintem fele annyi
ha már kalóriát számolsz akkor ennél sokkal pontosabban kéne, mert így 30-40 százalékot is csúszhatsz
A húsleves 100 grammja valami 30 kcal, mert csak víz.
Egy M-es tojás 60 kcal körül, de az sem lesz 300.
Ez sehol nem volt 1400, sőt... talán 1000.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!