Milyen ételeket ajánlanátok vacsorára? (Max 350 kalória)
Figyelt kérdés
Salátát eszem párolt hússal, de már unom. Ennék valami nehezebbet, pl krumplipürét. Azt viszont rámával és tejjel készítem, viszont 3-4 evőkanál elég belőle egy szelet hús mellé, így azt remélem hogy nem lesz túl sok a kalória, mivel könnyen eltelek tőle. Bulgurt fogok ma enni pörkölttel, az is jó? Az 25 dkg lesz. Ti miket esztek amikben kevés kalória van?2023. jan. 9. 11:53
11/19 anonim válasza:
Zabkását édesítőszerrel, fahéjjal és vízzel.
12/19 anonim válasza:
Pont most számoltam ki a mai vacsimat, ami 356 kcal: 200 gr főtt cékla, 100 gr feta sajt összekeverve :)
13/19 anonim válasza:
Mindenki főtt ételt eszik vacsorára? 😮
14/19 anonim válasza:
Hát mit gondoltál? Majd eszem a zabot meg a pufirízst? XD te beteg vagy
15/19 anonim válasza:
Nekem egy ismerősöm ajánlotta az 5 (aprora vagott) zöldségből keszult salatat sajtos kenyérrel (melegszendvics sutoben raolvasztva) szerintem nagyon joo!!
16/19 anonim válasza:
Én régebben olyasmit ettem, hogy vörös hagyma megpirítva (kevés) olajban, majd belekeverni a tonhalat, hozzáadni az előtte már kifőzött quinoát, illetve paradicsomot is. Illetve ízlés szerint fűszerezni. Én ezt tökre szerettem, mostanában már nem annyira szoktam ezt enni, de szerintem laktató. Szóval igazából tonhal-quinoa lényegében, de bulgurral is tökéletes, meg igazából olyan zöldséget raksz bele, amit jónak látsz. Eléggé egyszerű és finom, már ha szereted a tonhalat.
17/19 anonim válasza:
Lehetőleg kihagyom a "köretet". Sokszor csak egy cottage cheese a vacsorám, körözöttnek elkészítve, kenyér nélkül. Teljesen eltelít, reggelig elég.
18/19 anonim válasza:
350 kaloria lehet egy szelet pizza is...
En hummust szoktam enni sok fele zokdseggel. Bele tunkolom a Hummusba oket.
Nigiri
Egy jo husleves
Paradicsomleves
Barmilyen krem leves (nem kell abba tejszin, eleg ha osszeturmixolod akkor kremes lesz)
Spenot tojassal vagy egy fel fasirozottal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!