Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Milyen ételeket ajánlanátok...

Milyen ételeket ajánlanátok vacsorára? (Max 350 kalória)

Figyelt kérdés
Salátát eszem párolt hússal, de már unom. Ennék valami nehezebbet, pl krumplipürét. Azt viszont rámával és tejjel készítem, viszont 3-4 evőkanál elég belőle egy szelet hús mellé, így azt remélem hogy nem lesz túl sok a kalória, mivel könnyen eltelek tőle. Bulgurt fogok ma enni pörkölttel, az is jó? Az 25 dkg lesz. Ti miket esztek amikben kevés kalória van?
2023. jan. 9. 11:53
1 2
 11/19 anonim válasza:
83%
Zabkását édesítőszerrel, fahéjjal és vízzel.
2023. jan. 9. 16:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Pont most számoltam ki a mai vacsimat, ami 356 kcal: 200 gr főtt cékla, 100 gr feta sajt összekeverve :)
2023. jan. 9. 17:22
 13/19 anonim ***** válasza:
37%
Mindenki főtt ételt eszik vacsorára? 😮
2023. jan. 9. 18:15
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Hát mit gondoltál? Majd eszem a zabot meg a pufirízst? XD te beteg vagy
2023. jan. 9. 18:16
 15/19 anonim válasza:
62%
Nekem egy ismerősöm ajánlotta az 5 (aprora vagott) zöldségből keszult salatat sajtos kenyérrel (melegszendvics sutoben raolvasztva) szerintem nagyon joo!!
2023. jan. 9. 18:21
 16/19 anonim ***** válasza:
56%
Én régebben olyasmit ettem, hogy vörös hagyma megpirítva (kevés) olajban, majd belekeverni a tonhalat, hozzáadni az előtte már kifőzött quinoát, illetve paradicsomot is. Illetve ízlés szerint fűszerezni. Én ezt tökre szerettem, mostanában már nem annyira szoktam ezt enni, de szerintem laktató. Szóval igazából tonhal-quinoa lényegében, de bulgurral is tökéletes, meg igazából olyan zöldséget raksz bele, amit jónak látsz. Eléggé egyszerű és finom, már ha szereted a tonhalat.
2023. jan. 9. 18:27
 17/19 anonim ***** válasza:
84%
Lehetőleg kihagyom a "köretet". Sokszor csak egy cottage cheese a vacsorám, körözöttnek elkészítve, kenyér nélkül. Teljesen eltelít, reggelig elég.
2023. jan. 9. 20:19
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

350 kaloria lehet egy szelet pizza is...

En hummust szoktam enni sok fele zokdseggel. Bele tunkolom a Hummusba oket.

Nigiri

Egy jo husleves

Paradicsomleves

Barmilyen krem leves (nem kell abba tejszin, eleg ha osszeturmixolod akkor kremes lesz)

Spenot tojassal vagy egy fel fasirozottal

2023. jan. 9. 20:28
 19/19 NTBS ***** válasza:
Gyümölcs.
2023. jan. 10. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!