YAZIO miért nem csökkenti a napi szükséges bevitelemet?
Figyelt kérdés
Elkezdtem kalóriát számolni és úgy néz ki sikeres, elkezdtem fogyni. Be is írom az alkalmazásba, hogy én X kilótól megszabadultam, de közben nem változtat a rendszer a napi szükséges bevitelemen. Viszont ha meg úgy változtatok a súlyomon, hogy konkrétan átírom a kezdeti súlyomat arra, amin épp vagyok, akkor meg máris csökkenti.
Hogy pontos adatokkal szolgáljak: 133 kilóval kezdtem, heti 1 kiló mínusszal kalkulálva napi 2157 kalóriát ajánlott a program. Leadtam azóta 5 kilót, és még mindig 2157-et ajánl. Átírtam a kezdeti súlyt 128-ra, és máris átkalkulálta 2050 környékére.
Csináljam továbbra is ezt, hogy inkább átszerkesztem a kezdeti súlyomat, vagy bízzak az alkalmazásban és vigyek be annyit amennyit ír?
2022. nov. 22. 11:07
1/1 anonim válasza:
Próbáld ki a Lifesumot nekem az mindig frissítette a napi szükségletemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!