Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi kalória és makró...

Mennyi kalória és makró szükséges ahhoz, hogy le tudjak szálkásodni?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok

93 kg

200 cm

18 testzsír százalék

Rengeteg kalkulátort megnéztem és mind 3000-3500 kalóriát írnak. De szerintem az sok egy fogyókúrához...

Egy héten 3x megyek kondiba és nettó 2 órát töltök ott. Tényleg ilyen sok kalóriát kellene bevinnem fogyókúrához. Nem sok ez?

2021. aug. 13. 19:08
 1/6 anonim válasza:
28%

Nem mindegy,hogy mit viszel be a kalória alatt.

Nekem a brokkoli vált be, igaz ízetlen és monoton, de a siker tuti hatásos. Fel tudod dobni sokféle képpen. Mellette csirkemell volt általában, azt is lapon sütöttem, nem rántva.

A fehérlisztet kerüld amennyire csak lehet (teljesen úgy se lehet kizárni)

És minden fajta nasi helyett gyümölcsöket tolj magadba, ha megteheted.

Nem minden a kalória.

Ami még egy jó tanács, ne idd a cukros üditőket, azok borítják fel a szálkásodást az emberek 99%ánál.

A kalória számlálása csak az első lépés. A leírtjaid alapján az edzésed adott, így az étrended kell rendbe rakni.

(saját tapasztalat amit leírtam

92kg voltam 35% testzsírral, most 9-10-11 % on ugrálok 78kilóval.)

remélem segíthettem

2021. aug. 13. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
34%

Miért lenne sok? 2 méter vagy, ezer- kétezer párszáz kcallal êhenhalsz kb.

Én pl 175 cm vagyok, nő, és fogyok szépen , pedig 2500 kcal körül eszem minden nap.

2021. aug. 14. 02:08
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Ja még annyit, hogy hova akarsz fogyni? Nincs is semmi baj a súlyoddal.
2021. aug. 14. 02:08
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Abból kiindulva, hogy én 165 centis, 65 kiló kezdő súlyú nőként fogytam le 2000 kalóriával, szerintem egyáltalán nem sok.
2021. aug. 14. 09:37
 5/6 anonim válasza:
84%
A szálkásítás és a fogyás nem ugyan az! (előző kommentelőknek címezve!)
2021. aug. 14. 12:07
 6/6 WaidmannsHeil válasza:
100%
Igen,ha skinnyfat szeretnél lenni akkor kevés kalóriát kell bevinned. Ha akarsz is izmot megtartani és szálkás fizikumot szeretnél akkor igen. Oda kell figyelni a makrókra de nagyon.
2021. aug. 14. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!