Mennyi proteint kell fogyasztanom ahhoz, hogy fogyjak?
64 kg, 173 cm…ulo eletmod kozepkoru no vagyok. Elkezdtem edzeni napi 2 ora biciklizes kozepes tempoban szabadban (heti 5 max 6 alkalom).
Mar utanaolvastam mindennek de mindenhol mast irnak es csak osszekevernek. Valahol eleg lenne az 1.3 x testsuly de van ahol 2.3 at irnak. A cel fogyas lenne izomzat elveszitese nelkul. Feherjeturmixxal segitem a napi feherjebevitelt. Na de most akkor mennyit is?
A cel 5-6 kilo vesztese.
18 sportoltam!
Ahogy irtam nem szeretnek izmot novelni (ami nem is olyan konnyu) csakis formaban tartani magam es leadni max 5 kilot es a leheto legkevesebb izmot vesziteni. Sulyzozni biztos nem fogok mert nem szeretem nem tetszik es en szeretem azt csinalni amit szeretek:) Biciklizest szeretem. Ezenkivul turazas, teli sportok es uszas az en teruletem, ami most per pillanat nem fer bele a napjaimba.
Koszonom a sok sok valaszt.
Nem fogsz formát tartani biciklizéssel.
Lefogysz, de petyhüdt leszel. De te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!