Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Probaltam tobb helyen is de...

Probaltam tobb helyen is de mindenhol mast szamol?

Figyelt kérdés

Szoval.

78 kg, 160 cm, 31 eves nő vagyok! Fogyni szeretnek. Kaloria szamlalassal. Oda figyelt etkezessel es kis mozgassal.

Probaltam a napi kaloria bevitelt kiszamolni. Az appban azt irja ha heti fel kg akkor kb 1400 kaloriat lehet egy nap, ha heti 1 kg akkor napi 1200 kaloria. Ha neten szamolom ott nem mond napot de minden oldal mast irt. Volt ami 1600 is. Ugyan ezekkel az adatokkal. Hat nem mindegy, hogy most 1200,1400 vagy 1600😩

Es kb mennyi ido alat tudnek 20 kgt fogyni zsirban?

Egy kis lab edzes pl. Sulyzokkal mennyit egethet kb!

2022. okt. 16. 15:36
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Utolso. Egy ket tippet tudsz esetleg adni. Miket ettel, miket mozogtal?
2022. okt. 17. 14:04
 22/26 anonim ***** válasza:
Ja ha sportolsz mellé, akkor nyilván más a matek, ha sportolnék, én is többet ennék 1200nál, mert úgy nem bírnám. De hát a kalóriaszámolásnak az a lényege, hogy az alapból hozzáadod a sportot meg az egyéb tevékenységeket, abból vonod ki a megcélzott deficitet, és akkor kijön a naponta elfogyasztható kalória. Aki nem sportol semmi és ülő munkát végez, annak az 1200 töktó, ha rendszeresen sportol, akkor párszázzal több lehet.
2022. okt. 17. 14:43
 23/26 A kérdező kommentje:

Utolso elottit akartam

Mert kozbe irt valaki.

Igen aza jo az appommal hogy be irom

Kb mit edzettem es a futopadon szamlalja a lepeseket igy valtozik a kaloria bevitel szama egyuttal

2022. okt. 17. 14:58
 24/26 anonim ***** válasza:
Az, hogy a terhesség alatt fogytál, elég gyanús. A pajzsmirigy tud ilyet okozni, konkrétan a hashimoto, hogy terhesség alatt normálisan működik, azon kívül meg alul. A helyedben egy vérvételre elmennék, TSH, T4, T3, aTPOt nézetni.
2022. okt. 17. 15:11
 25/26 NTBS ***** válasza:
Folyamatosan csökkenteni a kalóriabevitelt és egyre többet mozogni.
2022. okt. 17. 15:49
 26/26 A kérdező kommentje:

Gyanatkoztam mar regebben is erre, de elkuldott az orvos es azt mondtak semmiség.

Lehet megint elmegyek,

2022. okt. 17. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!