Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogyan adjak már...

Mit tegyek? Hogyan adjak már le 4 kg-t? Mindenhogy próbáltam, de nem sikerül. Lent.

Figyelt kérdés

szeretnék fogyni, 4 kg-t.

már többször belefogtam, de egyszerűen nem sikerül.

itthon mindig finom kaják vannak és sok édesség.

én szeretnék lefogyni de a szüleimet nem igazíthatom hozzám és azt sem szeretném ha ők főznének mert én fogyózok.

nem tudom megoldani h minden délbe csirkemell meg hasonlót egyek.

mégis mit egyek amit egy 16 éves lány el tud készíteni.

nem vagyok olyan kövér, de jó lenne az a 4 kg.

és semmit nem szeretnék jobban.

egyik nap, alig eszem de másnap pedig mindent és visszahízom a többszörösét.

suliba járok így nehezebb hogy most ott is mit ehetek.

rubint réka alakreform dvd-re edzek.tegnap kezdtem, 1 héten hányszor csináljam?

kérlek adjatok tanácsokat.

és ha valakinek van kedve és gyakorlott ebben írjon privit és fogyjunk együtt.

előre is köszönöm ha elolvastad és ha segítesz.

2011. jan. 26. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Reggelire zabpely (natúr), napközben rizs, krumpli, hal, pulyka, csirkemell, zöldségek, amit találok és szeretnék enni!

Én fiú vagyok és tudok sütni, ez nem kifogás :) f21

2011. jan. 26. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Állj a mérlegre, mikor hazaérsz, és annyit egyél, amennyit mutat. Ha annyi vagy, amennyi szeretnél lenni, akkor ne egyél. Ha több, akkor főleg ne. Ha kevesebb, akkor ehetsz. Pofonegyszerű. A rubintrékát csináld minden nap. Mozgás nélkül nem fog lemenni semmi.
2011. jan. 26. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Uhh... Utolsó, Te nem kicsit vagy hülye... Egy 16éves iskolásnak ilyet ajánlasz? Mit akarsz,hogy anorexiás legyen? Eleve nap közben mindig többet mutat,mint reggel, magyarul ne egyen semmit amíg nem fogy 4kg-t? Ha még sikerülne is, ha elkezd normálisan enni, dupláját szedi vissza,mert a szervezete hozzászokik a raktározáshoz!
2011. jan. 26. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is ennyi idős voltam,amikor először fogyókúráztam, akkor adtam le a legkönnyebben kb 6kg-t. Reggelire mindig natúr müzlit ettem vmilyen gyümivel, mézzel, fahájjal, tejjel. Egyrészt minden része egészséges, másrészt van benne kellő cukor (nem finomított fehér, hanem természetben előforduló, ez fontos!) és szénhidrát a nap kezdéséhez. Ugyanis ugye a reggeli a legfontosabb. Suliban minden szünetben almát rágcsáltam, 6-8db-ot simán megettem egy délelőtt, ezzel folyamatosan úgy éreztem,hogy eszek,mégis kevés kalóriát vittem be. Amikor hazaértem, még kb kétszer-háromszor ettem, de szigorúan cukor, liszt, krumpli, és rizs nélkül. Pl tojásránottát paradicsommal, virslit sajttal,zöldséggel, levest, stb. Ha nem bírod ki,hogy ne egyél vmilyen köretet, akkor egyél abonettet, vagy puffasztott rizsszeletet, esetleg teljes kiörlésű tésztát, barna rizst. Egyél három óránkét, hogy ne érezd farkas éhesnek magad, de ne haladja meg az öklöd méretét egy adag, ugyanis kb ekkora a gyomrod, és ha ennél többet eszel, akkor tágítod, és mindig többet kívánsz. Rubint Rékát csináld minden nap,ha tudod, fél órát, órát, annál több nem kell, hidd el, ez hatásos. Remélem segítettem és sikerülni fog!
2011. jan. 26. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért, attól hogy 16 éves, hülyének kell lennie, hogy anorexiás lenne tőle? Ha mozogna, nem hízna. Pofonegyszerű.
2011. jan. 26. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem a mozgásról van szó. Az alap dolog,ha valaki le akar adni pár kg-t. De önmagában nem elég, ahhoz viszont, hogy legyen energiája a sulira és a mozgásra, ennie is kell. Nem úgy megy,hogy ráállok a mérlegre,ha sokat mutat,nem eszem. Amúgy meg 16 évesen eléggé befolyásolhatóak a lányok, pláne ha a külsőről van só,szóval hülye tanáccsal nem biztos,hogy el kéne látni, akár van esze, akár nincs. Én világ életemben mozogtam vmit,kézilabda,tánc,aerobic, kardio edzés, azt mégis hízékony vagyok és oda kell figyelnem,hogy mit és mennyit eszek. A kettő egymás nélkül nem működik.
2011. jan. 26. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!