Probaltam tobb helyen is de mindenhol mast szamol?
Szoval.
78 kg, 160 cm, 31 eves nő vagyok! Fogyni szeretnek. Kaloria szamlalassal. Oda figyelt etkezessel es kis mozgassal.
Probaltam a napi kaloria bevitelt kiszamolni. Az appban azt irja ha heti fel kg akkor kb 1400 kaloriat lehet egy nap, ha heti 1 kg akkor napi 1200 kaloria. Ha neten szamolom ott nem mond napot de minden oldal mast irt. Volt ami 1600 is. Ugyan ezekkel az adatokkal. Hat nem mindegy, hogy most 1200,1400 vagy 1600😩
Es kb mennyi ido alat tudnek 20 kgt fogyni zsirban?
Egy kis lab edzes pl. Sulyzokkal mennyit egethet kb!
about 500 calories per day
What Should Your Calorie Deficit Be? A good rule of thumb for healthy weight loss is a deficit of about 500 calories per day. That should put you on course to lose about 1 pound per week. This is based on a starting point of at least 1,200 to 1,500 calories a day for women and 1,500 to 1,800 calories a day for men.
1200 meg pont egészséges egy nőnek. Főleg mivel kicsivel úgyis többet fog bevinni, mint amit számol, valamennyit mindenki csal vagy lekerekít.
#11 de. Nekem 153 centis nőként a BMRom tehát a test működéséhez szükseges minimális kalóriaszükségletem 1295 kcal. Ha ekkor vagy ennél nagyobb vagy, akkor az koplalás.
Azért nem vsgy éhes mert nincs meg a testtudatid, ami jelez, higy éhezteted magad. Én voltam 3 hónapig 1200 kalórián, utána egy hónappal jött meg a böjtje. Vegtagjaim görcsöltek, zsibbadtak, lábaim random összecsuklottak sokszor nyitott szemmel ülve vagy állva elaludtam tesljesen lehetetlen szituációkban. A vérnyomásom is megőrült, azóta nem lehet rendbehozni. Mindenemet kivizsgálták, kiderült hogy a túl kevés kalória az oka. Én sem voltam akkor éhes, de egyszerűen nem vettem észre a testem egyeb jelzéseit.
#12 ez sokszor igaz, sokszir nem. Akinek az alap alapanyagcseréje kb 1300 kcal, a súlytartási kalóriája 1650 kcal, annak a minusz 500 kcal 1150 lenne. Mivel ez az alap alapanyahcsere alatt vsn fogyni fog, de tönkremegy a teste, tehát nem egészséges. Ugxanígy akinek 1600 az alap alapanyagcseréje és 2700 a súlytartásija annak 2200 a minusz 500 kcal. Neki teljesen ideális
Tyu koszonom a valaszokat!
Hat az appon 1400 et irt ha fel kilot akarok fogyni hetente es 1200 ha egy kg ot akarok fogyni hetente.
Most 2 napig 1200 vel mentem, es ugy voltam hogy elege keves de ugyis be csuszik meg egy ket kaloria ezen felul, ugy hogy nagyjabbol hadd menjen igy.
Viszont durva volt, hogy egy szelet kenyerrel, egy tojassal, zoldsegekkel es avokado kremmel, aranyban tul sok lett. Nem eheztem a nap vegere, de azert picit ehes voltam. Nem hiszek az ilyen fogyibogyoknak, de van egy aminek egy hatasa az, hogy nincs nasi sovargasi vagy, ezert szedem es segit. A bmr 1350 re jon ki. Igy hogy maradok 1400 nel. Fogamzasgatlotol hiztam 10 kg t anno.. azota osszevissza van a hormonhaztartasom. a vendeglatasban kicsit tobb lett az alkohol.. ugy hogy ossze gyult ez…
De miota gyerekem lett ossze szedtem magam. Ami vicces, hogy a terhesegem alatt be indult a fogyas.. 6 kg fogytam. De az vissza jott, miutan megszultem. Ez lehet a hormonok miatt is? Mert tok furi. Masfele eve volt, mar nem szoptatok. Ugy hogy most hadd szoljon. Mar jo par eve, ennek az ev idoszakan eldontotm hogy na most, de sosem sikerult. De most erzem a legjobban! 💪
Bar tok jo lenne meg egy kis plusz motivacio!
Cukik vagytok akik vettetek a faradtsagot es irtatok nekem. Koszonom. Es bocsi a Magyaromert!
Első vagyok. 1500 kalóriával szépen vissza tudtam fogyni kényelmesen 53 kilóra. A végeredmény is sokkal jobb minőségű, mint amikor 1200 kalórián tengődtem. Heti fél kiló mínusz így is meg volt és 50-51 kg-ig megyek tovább. Ezekután döntse el mindenki magának, hogy mit és mennyit akar fogyasztani. Nem az én dolgom, mindenki úgy koplal ahogy akar.
Csak úgy megjegyzem, ha az 1200 kalória olyan hű de szuper, fenntartható lenne akkor senkinek sem kellene diétáznia. Gyakorlatilag elhízott, túlsúlyos ember sem létezne és jojó effektus sem.
Nem 130 hanem 1450
Igy utolso, realis amit mondasz es megfogadom a tanacsod!
Haha, en 150 centis no vagyok, az alapanyagcserem valami 1200-1300 kaloria.
Es en irtam, hogy fogytam 1600 kaloriaval es most sulyt tartok. Akkor ez elvileg fizikai keptelenseg? Ne mondjatok mar :D Igaz, nem 2 honap alatt fogytam 20 kilot, hanem kb 10, de en nem rohantam sehova.
Mondjuk az teny, ezt nem irtam, mert eszembe se jutott, hogy a heti harom edzes mellett en minden egyes nap setalok a kutyaval 2 orat. Bar ezt +20 kiloval is csinaltam es akkor semmit nem fogytam, amig nem figyeltem a kajara, ezert nem gondolom, hogy annyit szamit, de vegulis lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!