Hogyan fogyjak az arcomról?
Figyelt kérdés
61kg vagyok 182 cm, mérleg szerint 10% test zsírral, mindig vékony voltam. Az arcomról hogy tudnék fogyni?2022. okt. 14. 05:21
1/6 anonim válasza:
Még mindig nem létezik helyi fogyás. Csak arcból nem lehet fogyni. 🤦😒
3/6 anonim válasza:
Hát úgy, hogy mindenhonnan fogysz, de lehet, hogy akkor sem fogsz az arcodból.
4/6 anonim válasza:
Vannak kerek arcú emberek, ők akkor is kicsit teltebbnek látszanak ott, ha amúgy vékonyak.
Nekem ilyen például Gigig Hadid vagy Jennifer Lawrence.
5/6 anonim válasza:
mivel alapból nagyon vékony vagy és úgy is duci az arcod, semmit sem tudsz vele csinálni. max ha még jobban anorexiás leszel és éhen halsz akkor egy kicsit vékonyodik.
Vannak ilyen típusú emberek, mint amit a 4-es is írt, pl nézd meg Miranda Kerrt is, olyan húsos arca van, mint egy dagi nőnek, pedig vékony.
6/6 anonim válasza:
Ha fogysz , akkor mindenhonnan. Esetleg orvosi esztétikai beavatkozás által. Ha neked megér annyit anyagilag, vagy esetleg megteheted akkor próbáld meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!