Hogy fogyjak le 20 kg-ot? 170 cm vagyok és 67 kg.
Hidd el az anorexia nem passzol hozzád, ne akarj ennyit fogyni. Helyedben 55kg alá nem mennék
2022. okt. 8. 13:24
"Régen anorexiás voltam"? Nem! Most vagy anorexiás! Hogy gyógyultál meg? (Mármint hogy szüneteltetted a betegségedet?) Menj vissza ugyanahhoz az orvoshoz! Olyan jó volt anorexiásnak lenni? Mért estél vissza? Hány éves vagy? Nem boldogabb lennél 16,2 BMI-vel, hanem gyegébb és betegebb!
2022. okt. 8. 13:25
13/34 A kérdező kommentje:
Még tini voltam, mikor kialakult nálam ez és úgy gyógyultam meg hogy elkezdtem komolyabban edzeni illetve elkezdtem normálisan enni. Most viszont úgy érzem lehet jobban néznek ki vékonyabban mint pl Bella Hadid. Meg egyszerűen az is kiakaszt hogy nem találok magamra nadrágot,mert mindegyik kicsi a fenekemnél. Pl múltkor nálam egy jóval teltebb lány vásárolt magára nadrágot én meg kb felpróbáltam vagy 10-et jók is voltak viszont a fenekem szószerint felszippantja az összes nadrágot (jó most ez így hülyén hangzik de tényleg ez a helyzet.
Attól még nem kell 20 kilót lefogyni, mert egy számmal nagyobb nadrág kell a feneke miatt. Nem az összeset szippantja fel, hanem az adott méretet, amihez ragaszkodsz. Megoldás lenne a nadrág fenekére 5 kilót lefogyni, ha utána le tudnál állni.
2022. okt. 8. 13:48
15/34 A kérdező kommentje:
Szerintem le tudnék,de most komolyan olyan létezik hogy sok helyen a legnagyobb nadrágot próbálom fel és nem jó rám a fenekem miatt. Bezzeg 90-100 kg-os lányok(nincs velük semmi bajom) meg megtudják venni mert rájuk meg jó. Mégegyszer mondom nem bántom a teltebb lányokat csak azért ez érdekes.
Vagy csak te látod szűknek a fenekénél (mással együtt menj el vásárolni) vagy a szabás nem jó az alkatodra. Az, hogy egy 23,18-as BMI-s emberre (25-ig jó) az összes boltban a legnagyobb nadrág se megy rá, kevéssé hihető. Akkor a 100 kilósok hogy vesznek nadrágot?
2022. okt. 8. 14:06
Az én húgom 165 cm magas volt, és 60 kiló. Kövérnek látta magát. Anorexiás lett. lefogyott 40 kilóra, itt már sovány volt. Az orvos mondta is anyumnak, hogy korosan sovány, figyeljenek. De a húgom még mindig kövérnek látta magát. Ő is mindig azzal jött, hogy melyik nadrág, ruha nem áll jól neki. Persze mert nem volt se feneke, se dereka. Nem segített sem a könyörgés, sem a finom ételek, sem a szigor, sem az orvosok intése. Fogyott tovább. 31 kilóval orvosok beutalták a szanatoriumba. Ha nem eszik infúzióval táplálják majd. 27 kiló volt amikor összeomlott az összes szerve. Előbb a vérnyomása, mája,veséje, minden leállt. Szeptember 12-én nem sokkal a 16-dik születésnapja előtt meghalt. Ennek már jó pár éve de még mindig nem tudjuk felfogni. Úgy érzem, hogy cserben hagytuk, pedig nem. Még a főorvos is sírt. Ne akarj így járni. Hidd el, szenvedni fogsz nem csak te, mindenki aki szeret.
36/N
2022. okt. 8. 14:10
18/34 A kérdező kommentje:
17-es a hideg kirázott, mikor ezt olvastam,tudom nem sokat segít de őszintén sajnálom ez borzasztó tragédia. És sajnos nagyon sok ilyen eset van,itt a megfelelési kényszer,a social média is közrejátszik sokszor.
Ez borzasztó, 17-es! A kórházban se tudták feltáplálni? Pszichológiai kezelést nem kapott?
2022. okt. 8. 14:16
Nem kell nézni a "social media" ezen részét, kérdező! Kinek akarsz megfelelni? Mert egyelőre saját magadnak nem felelsz meg, és nem bárki másnak! Ez a te egyedüli felelősséged, ne hárítsd el magadtól.
2022. okt. 8. 14:18
Kapcsolódó kérdések: