Ez a napi étkezés mennyire jó fogyókúra szempontjából?
Reggeli: egy rozsos kifliben sonka, torma, savanyú uborka, tojás.
Ebéd: egy alma, egy nektarin, egy pár szem szőlő.
Vacsora: kelkáposzta főzelék, csirkemellel.
Hány kcal lehet?
64 kg vagyok 165 centihez, 7-8 kg-t akarok fogyni.
Ebédre miért nem eszel főttkaját, miért csak gyümölcsöt? Ez éheztetés.
Vacsira ehetnél könnyedebb kaját.
Amit itt vacsira írtál, azt edd ebédre, vacsira pedig egyél gyümölcsöt és esetleg egy szendvicset.
Itt ki tudod magadnak is számolni, hogy mi mennyi kalória: [link]
Viszont szerintem ez így nagyon kevés.
Kicsit kevés. Egyrészt aze bédnek kéne a legnagyobb étkezésnek lennie. Tehát a vacsid legyen ebéd.
Másrészt be kéne iktatni egy uszonnát hogy ne teljen el 4-5 ora kajalas nelkul. A mai ebedd pl megfelelne uzsonnának
És kéne egy normál vacsora, amiben van szenhidrat es feherje is. Ugyanaz mint a reggeli csak kevesebb, vagy turokrem joghurttal pl
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!! Mentek a zöldek!
Egyébként azóta becsúszott egy hiba a rendszerbe, mert délután lement 2 péksüti. És még majd most jön az említett kelkáposzta főzelék csirkemellel...
Igazatok van, nem ebédre kell a gyümölcs mert annyira éhes voltam hogy muszáj volt ennem valamit, a péksütihez jutottam hozzá leghamarabb és így az lett.. így most megettem azt amit legfőképpen kizártam az étrendemből az édességek mellett... Ez a nap mehet a kukába így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!