Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez a napi étkezés mennyire jó...

Ez a napi étkezés mennyire jó fogyókúra szempontjából?

Figyelt kérdés

Reggeli: egy rozsos kifliben sonka, torma, savanyú uborka, tojás.

Ebéd: egy alma, egy nektarin, egy pár szem szőlő.

Vacsora: kelkáposzta főzelék, csirkemellel.

2022. szept. 23. 13:21
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Hány kcal lehet?

64 kg vagyok 165 centihez, 7-8 kg-t akarok fogyni.

2022. szept. 23. 13:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ebédre miért nem eszel főttkaját, miért csak gyümölcsöt? Ez éheztetés.

Vacsira ehetnél könnyedebb kaját.

Amit itt vacsira írtál, azt edd ebédre, vacsira pedig egyél gyümölcsöt és esetleg egy szendvicset.

Itt ki tudod magadnak is számolni, hogy mi mennyi kalória: [link]

Viszont szerintem ez így nagyon kevés.

2022. szept. 23. 13:30
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Mintha a Nők Lapjáról másoltad volna ki ezt a sablont.
2022. szept. 23. 13:33
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Sajnos ez a mai nap akkor már ilyen lesz, de megfogadom holnaptól!
2022. szept. 23. 13:34
 5/13 A kérdező kommentje:
Pedig nem onnan másoltam ki, nem is olvasok újságot. Úgyhogy mellé..😉
2022. szept. 23. 13:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit kevés. Egyrészt aze bédnek kéne a legnagyobb étkezésnek lennie. Tehát a vacsid legyen ebéd.

Másrészt be kéne iktatni egy uszonnát hogy ne teljen el 4-5 ora kajalas nelkul. A mai ebedd pl megfelelne uzsonnának

És kéne egy normál vacsora, amiben van szenhidrat es feherje is. Ugyanaz mint a reggeli csak kevesebb, vagy turokrem joghurttal pl

2022. szept. 23. 16:04
 7/13 anonim ***** válasza:
A gyümölcs nem ebéd. Ebédre főtt ételt egyél. Minden főétkezés tartalmazzon zöldséget, akár nyersen, akár hőkezelve. A vitamin miatt jó, ha minden nap eszel nyers zöldséget is. A gyümölcsöt tízóraira és / vagy uzsonnára edd!
2022. szept. 23. 17:13
 8/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!! Mentek a zöldek!

Egyébként azóta becsúszott egy hiba a rendszerbe, mert délután lement 2 péksüti. És még majd most jön az említett kelkáposzta főzelék csirkemellel...

Igazatok van, nem ebédre kell a gyümölcs mert annyira éhes voltam hogy muszáj volt ennem valamit, a péksütihez jutottam hozzá leghamarabb és így az lett.. így most megettem azt amit legfőképpen kizártam az étrendemből az édességek mellett... Ez a nap mehet a kukába így.

2022. szept. 23. 17:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Ezért ne koplaltasd magad irreálisan alacsony kalóriabevitellel, mert ez lesz a vége. 500-600 kalóriás deficitnél drasztikusabb változásra nincs szükség. És tessék normális főétkezéseket folytatni: megenni 3 darab gyümölcsöt az nem számít normális főétkezésnek.
2022. szept. 23. 18:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel, hogy valameddig bírod, utána pedig be fogsz zabálni, mert ki leszel éhezve. Úgy kell enni, hogy azt hosszútávon is tartani tudd. A többiek jó dolgokat írtak, azt nem akarom ismételni.
2022. szept. 24. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!