Mivel helyettesítsem az evést?
Figyelt kérdés
Mindíg enni akarok ha unatkozom, pedig nem is vagyok éhes.. milyen pótcselelvést tudnék csinálni ilyenkor?2022. szept. 18. 13:45
1/9 anonim válasza:
Bármit. Így ismeretlenül erre nem lehet konkrét tanácsot adni neked kommentelőként.
Ha ez valami pszichés problémából ered nálad, akkor nyugodtan keress fel egy szakembert. Ők napi szinten találkoznak ilyen esetekkel.
3/9 anonim válasza:
Tehát a probléma forrása az unalom? Ezt kéne megszüntetni és nem az evést!
4/9 anonim válasza:
Olvass, tanulj, sportolj, szocializálódj.
6/9 A kérdező kommentje:
#4 munka közben is unatkozom..
2022. szept. 18. 16:13
7/9 anonim válasza:
Akkor kár az unalomra kenni. Ez nálad egy pszichés defektust, amit egy szakember segítségével simán meg tudnál oldani.
8/9 anonim válasza:
Szerintem is más a baj igazából, de ennyiből nem tudhatjuk mi. Vannak céljaid pl?
9/9 anonim válasza:
Olvass egy könyvet. Nekem akkor órák eltelnek.
Ha meg a szádat kell lefoglalni, akkor igyál vizet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!