66 kgból szerintetek mennyi idő leadni 10et?
Hol van rajtad felesleg? Ezzel a magassággal a 66 kilód teljesen normális, 10 kilót leadni felesleges. Emiatt tartós kalóriadeficitben sanyargatni magad értelmetlen. Te biztosan nem attól fogsz "jobban" kinézni, ha fogysz még 10 kilót, hanem ha elkezdesz edzeni, ezáltal izmosodni, formásodni.
Egyébként három (maximum négy) hónap alatt simán le lehetne adni 10 kilót, kényelmesen és egészséges mértékben, de még egyszer mondom, hogy ez esetedben indokolatlan.
#1-es: Hagyjuķ már ezt a "dagadt az új sovány" dolgot. Én 10 centivel magasabb vagyok. Férfi. Én voltam 66 kg amikor még nem kondiztam. Nem, nem voltam sovány. Átlagos testalkatom volt, sőt fitt voltam mert futottam.
166 centivel, nőként teljesen normális az 56 kg. Ne kezeljünk már mindenkit anorexiásként, aki nem érzi magát jól dagadtként. Szerinted az a normális ha egy nő súlya magasság - 100? Én tiszta izomként vagyok ilyen (176 cm, 76 kg). Ha nem testépítő vagy fittness modell a kerdező, akkor jó lesz célnak a magasság - 110.
Előző vagyok. Csak hogy nyomatékosítsam amit mondok, ennek a srácnak ugyanannyi a BMI-je, mint a kérdezőnek jelenleg:
Igen, ennyi izom kell, hogy 24-es BMI-vel ne legyél kövér. Hagyjuk már ezt a baromságot, hogy a duci az sovány és alatta már csak az anorexia van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!