Diétám elrontottam, ha megittam egy fél üveg szörpöt (amit hígitani kell) és kb 1000 kcal volt emiatt?
Figyelt kérdés
2200 kcal körüli lett az aznapi étkezésem sajnos emiatt.
(117 kiló vagyok 176 cm)
2022. júl. 1. 07:58
11/12 anonim válasza:
Végre egyszer annyit ettél, amennyit neked a fogyashoz mjndne nap kellene. Bár tény, hogy nem szörpből kellene bevinni azt a napi plusz ezer kalóriát.
Az azért félelmetes mint mindig, hogy az olyan hozzászólók, mint az #1, aki szerint folytatnod kellene az önpusztító életmódodat, 100%-ön állnak egy csomó értékelés alapján:O
A szörp nélkül 100+ kilósan egy 2 éves kisgyerek napi kalóriaszüksegletét vetted volna magadhoz.
Persze mint mondtam, nem szörpből kell bevinni a hiányzó kalóriákat, de egyél normálisan, mert ez biztos út a halálba.
12/12 anonim válasza:
1400 a te súlyodhoz borzalmasan kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!