Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Teljesen tönkreteheti a...

Teljesen tönkreteheti a diétát egy hét bűnözés?

Figyelt kérdés

12 hete kezdtem életmódváltásba. 84 kg-ról indulva, leadtam 11 kg-ot (177 cm, nő)...

Azonban ez a hét a sütiről, csokiről és a tésztáról szólt.(névnapok, ünnepek, stb.)

Mennyire rontottam el mindent? Folytatódhat a fogyás a rendes ütemben?

2022. jún. 12. 13:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Attól függ. Ha minden nap csak kicsivel ettél többet a kalória keretednél akkor nem olyan gáz.

Ha viszont megettél napi 1000kcl többletet, az egy kiló hízás. Nem katasztrófa, viszont nehezebb lesz egy pár napig ismét keveset és szénhidrátban szegényebbet enni.

2022. jún. 12. 13:16
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Sokszor még egy nap is, különösen az elején. Hosszabb idő után már nem annyira.
2022. jún. 12. 13:29
 3/11 anonim válasza:
53%
Igen.
2022. jún. 12. 13:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy hé5 az sok. Kb egy heti kcaldeificittel leszel úgy hogy viszsakapd a zabalas elotti allapotot. Az utana levo deifict fog fogyasba menni
2022. jún. 12. 13:54
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Ha a kalóriakereten belül maradsz, vagy csak kicsit léped túl, akkor semmit sem számít.
2022. jún. 12. 14:25
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
1-es: EGY KG HÍZÁSHOZ 9000 kcal kell!
2022. jún. 12. 14:26
 7/11 anonim ***** válasza:
78%

Hogy fér össze a diéta az 1 hét bűnözéssel? A diéta, ahogy te is írod, életmódváltást jelent, nem egy egyszeri akció, amiben elérjük a célt, akkor hagyhatjuk.

Ez olyan, hogy prédikátorként erkölcsös életet akarok élni, de évente egyszer csinálom egy hetet, amikor gruppen-partykat látogatok.

2022. jún. 12. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

7. úgy fér össze, hogy az emberek nem gépek, a diéta nem vallás, az életmódváltás meg nem börtön. Az étkezést bűnözésnek hívni, na ezt kellene büntetni inkább.

Kedves kérdező- Nem rontottál el semmit, és remélem rendes ütemben fog folytatódni a fogyásod, nem úgy, ahogy eddig, mert az nem rendes. Túl gyorsan fogytál eddig is, de ha nem is lett volna így, akkor sem egyenletes dolog, nem várhatod el, hogy minden héten ugyanannyit fogsz fogyni (vagy hogy egyáltalán fogyni fogsz).

Térj vissza egy (táplálóbb, nem koplalós) mérsékelt kalóriadeficitet (max. 500 kcal/nap) eredményező étrendhez, ebbe néhanapján nyugodtan belefér a süti, csoki - a tészta meg pláne. Ne próbáld magad 100%-ig tartani valami szigorú, általad ideálisnak képzelt tervhez, mert az tarthatatlan, jobb 80%-ra törekedni, mint minden nap a tökéletességre. És tényleg ne tekintsd az evést bűnözésnek, mint ahogy az se jó, ha általad szeretett ételeket teljesen kizársz az étrendedből.

2022. jún. 12. 16:18
 9/11 anonim ***** válasza:
9%

“ Az étkezést bűnözésnek hívni, na ezt kellene büntetni inkább.”

Nem én hívom így. Meg csalónappal sem én jövök mindig.

“ , a diéta nem vallás,”

Mégis mindenki szentül hisz a saját elméletében, és mindenki mást hülyének néz, aki más diétát követ.

Láttam itt olyat is, aki főorvost simán lehülyézett, mert az szakcikkben neki nem tetsző módszert írt le.

Nekem pedig pont olyannak tűnik, mint egy vallás, a bigottabb fajtákból.

2022. jún. 12. 16:29
 10/11 anonim ***** válasza:
46%
Hát, ha le is csuknak érte, akkor lehet
2022. jún. 12. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!