Mennyi plusz súlyba kerülhetett nekem ez a kis húsvéti bűnözés? (tartósan)
Sziasztok :)
Január óta fogyózom. 62kg-ról indultam és húsvét előtti napig a súlyom lement 54.0 kilóra. Eljött a húsvét és jött a szokásos családlátogatás. Mindenhol ettem, mert hát nem hagytak békén és ki tud ellenállni a szeretett nagymama kérlelésének? Szóval az étrendem:
Március 26 (szombat):
1db Gordon Bleu csirkehúsból (picike)
1 evőkanál fehér rizs
2 tányér húsleves (egyik tésztával, egyik nélküle)
kb.10 db pici kocka zserbó
Március 27 (vasárnap):
Húsvéti sonka (házi):nem volt egy szelet, csak csipegettem
2db zserbó
Március 28 (hétfő):
Fél szelet füstölt-főtt házi sonka (csak a húsos rész)
kb.1 evőkanál házi torma
1db főtt tojás
1 szelet kenyér belseje
1 szelet házi túrós rétes
3 szelet meggyes-túrós házi rétes
2db tejkaramella
1db Kinder Schoko bons
Hónapok óta nem ettem ennyi szénhidrátdús ételt. Csak csipegettem és észre sem vettem, hogy mennyit ettem. Az imént ráálltam a mérlegre és 2kg plusz mutatott. Lehetséges ennyitől? Vagy ez csak salakanyag és víz? (Az utolsó karamellák azért kellettek, mert a cukrom valamiért leesett. Autoimmun beteg vagyok, megesik).
Ehettél volna több sonkát az édességek helyett:-)
Szerintem, ha folytatod az étrendedet visszarendeződik.
Állj mérlegre, az megmondja mennyi plusszt hozott! Már ha ez hozott..
Mérlegeltem közben. Pénteken 54.0 volt. Szombaton 55.1. Ma reggel 54.9...de most megint 56.8
Ennyi vizet viszont nem ittam, sőt...
Nem fogsz jutni,egyébként meg total kiurulve és ruha nélkül kell merned magad
De 2-3 nap múlva vissza all
egyébként az megvan, hogy az ember testtömege naponta?
ne legyél ennyire buta...
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__kaloriaszamlalas__..
Itt még 15 kocka zserbó volt. Úgy látszik, te is az a fajta fogyókúrázo vagy, aki utólag csak a szépre emlékezik "de istenbizony, alig ettem". Három napja tömöd a cukrot, vissza is szedted a kilókat. És ezen az sem változtat, ha naponta kiírod ugyanazt, mindig egyre kevesebb mennyiségekkel.
Utánanéztem, hogy mekkora súlyra írja a kalóriabázis az 1 szeletet és így összeszámolva 10db volt.
És azért az túlzás, hogy tömöm a cukrot. Te meg az a fajta válaszoló vagy, aki más szemében a gerendát, magáéban meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!